reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kąciki i pokoiki naszych maleństw

palma byla naprawde wielka, ja odmóżdżona, całą ją zdjełam z papieru i zanim ją przyłożylam do ściany to liście mi się pokleiły. Przykleiłam więc pień i zaczęłam rozklejac liście, a te zamiast dać za wygrana to skleiły sie jeszcze bardziej, w końcu zrobiła mi sie z nich jedna wielka kulka :-( żal mi tej palmy, ale na glupotę nia ma rady niestety...

A przyłożyć idealnie do lini cięcia to nie problem. Słonika przeciełam na pół zeby było latwiej ;-)

reklama
Pokój jeszcze w prawdzie nie gotowy - jeszcze rolety, obrazki, literki i moze coś na podłogę, materacyk i pościel ale dzis przyszly naklejki i dłużej już nie wytrzymam, pokaże wam jak zaczyna się kształtowac pokoik malej.

Pokoik zapowaiada się odjazdowo. Lubię takie pozytywne klimaty.
Tutaj znalazłam pościel z lwami i żyrafami POŚCIEL DZIECIĘCA maluch2004.pl. Jest też różowa. Może Ci się spodoba?
Ja wybrałam jednak disneya. Mam słabość do Tygryska.:-D

reklama
Otołóżeczko mojego Michałka. Troche niewyrażne zdęcie bo z komórki;-)
35jzfkp.jpg

Do góry