ja też tak zamierzam łączyć 2 metody na początek pójdą papki, później jak mała będzie już sama siedzieć wprowadzimy stałe pokarmy, będziemy się przy tym fajnie bawić nie zamierzam jej zmuszać sama będzie decydować co zje już nie mogę się doczekać ja mała będzie łapkami chwytała przygotowane jedzonko i wkładała do buźki, za krzesełkiem też muszę się po mało rozglądać ankusch a jakie to są 3w1
reklama
ankusch
Fanka BB :)
coś w tym stylu bardzo fajne nie tylko krzesełko do karmienia ,ale potem do zabawy dla dziecka..
- 15 % KRZESEŁKO DO KARMIENIA 3w1 ATESTY SUPER (2097530268) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
- 15 % KRZESEŁKO DO KARMIENIA 3w1 ATESTY SUPER (2097530268) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Te krzeselka 3w1 sa bardzo szerokie. Duzo miejsca zajmuja. Ale sa funkcjonalne warto obejrzec w sklepie przez zakupem. My mamy krzeselko po macku takie ktore łatwo sie sklada i rozklada - zupelnie tak jak deske do prasowania.
Mamy male mieszkanie wiec u nas mebel krzeselkowy nie moze stac rozlozony caly czas.
Mamy male mieszkanie wiec u nas mebel krzeselkowy nie moze stac rozlozony caly czas.
nimfii ja też mam takie co się składa jak deska i to fajne rozwiązanie, bo mimo że mam duże mieszkanie to i tak gratów pełno i w razie czego można je łatwo do samochodu zapakować bo zajmuje niewiele miejsca, ja mam krzesełko z firmy Bright Start
KRZESEŁKO DO KARMIENIA SWEET-BABY TYLKO 89zł (2105781943) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Moje jest takie cos....
stolik sie zdejmuje i przeklada do tylku a wtedy krzeselko sklada sie na plasko.
Latwe i szybkie skladanie
Moje jest takie cos....
stolik sie zdejmuje i przeklada do tylku a wtedy krzeselko sklada sie na plasko.
Latwe i szybkie skladanie
AniaSm
Fanka BB :)
nimfii mam takie samo tylko innej firmy
I
inna_a
Gość
ja dzisiaj alankowi też będę jabłuszko dawać na razie z słoika,bo nie znalazłam fajnych jabłuszek i marchew a tak jak będzie miał 4 miechy papki zupkowe ziemniaki itp
A my dziś mieliśmy premierę z marchewką....ach...ile było radości...a ile przebierania...marchewka była na całej buzi...bluzeczce...rajtuzkach...leżaczku...moich spodniach....rączkach....smakuje Mateuszkowi bardziej niż jabłko
A ma może ktoś takie krzesełko?
Krzesełka do karmienia - krzesełko Caretero Magnus (2100080245) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
bardzo mi się podoba, ale przydały by się jakieś opinie.
Dla starszaka miałam to krzesełko 3 w jednym i naprawdę dużo miejsca zajmuje i wyściółkę miałam z materiału...problem z czyszczeniem i z praniem. Mogę komuś odstąpić jakby chciał za grosze.
Teraz chciałabym krzesełko z wyściółką ceratkową i większą możliwością manewrów.
A ma może ktoś takie krzesełko?
Krzesełka do karmienia - krzesełko Caretero Magnus (2100080245) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
bardzo mi się podoba, ale przydały by się jakieś opinie.
Dla starszaka miałam to krzesełko 3 w jednym i naprawdę dużo miejsca zajmuje i wyściółkę miałam z materiału...problem z czyszczeniem i z praniem. Mogę komuś odstąpić jakby chciał za grosze.
Teraz chciałabym krzesełko z wyściółką ceratkową i większą możliwością manewrów.
Ostatnia edycja:
reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
agutek bardzo fajne jest to krzeselko i widac jest funkcjonalne i tez sie bede na czyms takim wlasnie zastanawiac zeby mi malo miejsca zajmowalo jak sie go nie uzywa wiec latwo zlozyc i polozyc gdzies w kacie i juz super ze marcheweczka smakowala,najwazniejsze ze Mateuszek jest zadowolony i je ze smakiem :-)
Podziel się: