reklama
onanana tak na 1 śniadanie mleko gdyż Liwii w nocy nie pije mleka to dzień zaczynamy od MM
ja dla nas(jak nie było Liwii) gotowałam zupkę na koncentracie pomidorowym lepiej mi smakuje - przyzwyczajanie, teraz na pomidorach z puszki średnio mi smakuję ale jem,
a ty co dzień co innego gotujesz Mai czy na kilka dni, ?
ja dla nas(jak nie było Liwii) gotowałam zupkę na koncentracie pomidorowym lepiej mi smakuje - przyzwyczajanie, teraz na pomidorach z puszki średnio mi smakuję ale jem,
a ty co dzień co innego gotujesz Mai czy na kilka dni, ?
onanana
Fanka BB :)
Wiesz co, teraz to ona w żłobku je. Także mało gotuję. Pzrez weekend zrobiłam jej zupke dla niej ale trochę jej zjadła a potem jadła ze mną obiad dla dorosłych.
Myślę że dla takich dzieciaczków można by: ryż z jabłkami, makaron z serem, z różnymi sosami, nalesniki, w sumie dużo rzeczy. Muszę spojrzeć w żłobku na menu dla dzieciaczków tych po roczku to moze coś podpowiem;-)
U mnie problemem w kwestii żywienia nie jest Maja tylko jej tatuś! On jest wymyślny jak nie wiem. Teraz w sobote ugotuje już dla wszystkich taki sam obiad i mam ochote na kalafiorową z koperkiem A na drugie może rybka, bo mało jemy a Maja lubi
Myślę że dla takich dzieciaczków można by: ryż z jabłkami, makaron z serem, z różnymi sosami, nalesniki, w sumie dużo rzeczy. Muszę spojrzeć w żłobku na menu dla dzieciaczków tych po roczku to moze coś podpowiem;-)
U mnie problemem w kwestii żywienia nie jest Maja tylko jej tatuś! On jest wymyślny jak nie wiem. Teraz w sobote ugotuje już dla wszystkich taki sam obiad i mam ochote na kalafiorową z koperkiem A na drugie może rybka, bo mało jemy a Maja lubi
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
A u nas tatus zup nie je inny kraj to inny obyczaj wiec musialam sie troszke przestawic na te jego dania i malo co sie zup gotuje ale teraz raz na jakis czas ugotuje w malym garnuszku dla siebie i Samiego ostatnio nalesniki zrobilam,Sami tez troszke zjadl a tatus hmm zjadl 2 tak dla degustacji Teraz chce kupic bialy ser w polskim sklepie i zrobic malemu leniwe pierogi z samego sera bialego,sa pyszne i puszyste,sama je uwielbiam makarony mlody lubi ryz tak samo,u nas przewazaja dania z ryzem no to Sami zawsze sie kreci kolo talerzy i wcina nasz ryz :-)Sami jadl wczoraj rybke ale ze sloika po 10 miechu,duzy sloik i duze kawalki i bardzo mu smakowalo
ankusch
Fanka BB :)
onanana ooo przypomniałaś mi o jabłku z ryżem:-) kochana nom looknij na menu i napisz co serwują to będzie ściąga.;-)Ja dziś pierwszy raz barszcz młodej ugotuję ciekawe czy glizda zechce czy tylko powącha..a dla nas kopytka z serem zaraz będe robic tez pewnie tez popróbuje ;-)
onanana o właśnie looknij na menu, e to masz przesrane z chłopem że tak wybrzydza mój m wszystko zje co ugotuję.
Ssabrina ja też jak nie było Liwi maało zup gotowałam zazwyczaj 2 danie teraz staram się gotować zupkę częściej
ankusch miłego gotowania ja mam placki trzeć ale mi się nie chce może przy samej zupce zostaniemy dziś
Ssabrina ja też jak nie było Liwi maało zup gotowałam zazwyczaj 2 danie teraz staram się gotować zupkę częściej
ankusch miłego gotowania ja mam placki trzeć ale mi się nie chce może przy samej zupce zostaniemy dziś
Angun ale o co chodzi z dosypywaniem mleka do kaszki?? ja nie wiem jakie kaszki robisz,ale z tych dla dzieci do sa ryzowe,ktore robi się na mleku,albo ryzowo-mleczne ,ktore robi sie na wodzie, to samo z kukurudzianymi czy owsianymi.
Ankush ja osobno raczej nie gotuje. Ze dwie strony wstecz napisałam jakie zupy Majka je i jemy je wszyscy. Wyjątkiem jest ryba.Wczoraj tylko dla niej ugotowałam łososia z marchewką , porem i ziemniakami i dziadyga jeść nie chciała. Nie wie czemu,bo te słoiczki z ryba wcina. Chyba zęby jednak.
u nas rano ok 5-6 jest 240ml mleka, a potem na śniadanko z reguły kaszka i to ta z bobovity,mamy rózne,więc codzinnie jest inna. Za to na kolacje jest chlebek z wędlinką + 270 ml mleka do łapy do łóżeczka.
Agalodz moja mleko pije sama na leżąco w łóżeczku.
Ankush ja osobno raczej nie gotuje. Ze dwie strony wstecz napisałam jakie zupy Majka je i jemy je wszyscy. Wyjątkiem jest ryba.Wczoraj tylko dla niej ugotowałam łososia z marchewką , porem i ziemniakami i dziadyga jeść nie chciała. Nie wie czemu,bo te słoiczki z ryba wcina. Chyba zęby jednak.
u nas rano ok 5-6 jest 240ml mleka, a potem na śniadanko z reguły kaszka i to ta z bobovity,mamy rózne,więc codzinnie jest inna. Za to na kolacje jest chlebek z wędlinką + 270 ml mleka do łapy do łóżeczka.
Agalodz moja mleko pije sama na leżąco w łóżeczku.
reklama
Nimfii a z jakim mlekiem te płatki??
Na razie MM
Po pierwszych urodzinach jesli ktos chce moze przegotowac krowie i podac... ale ja sie z tym nie spiesze. Wiem ze niektorzy robia ;-)
Podziel się: