reklama
Ja małą też karmię w leżaczku, wczoraj dałam jej pierwszy raz marchewkę z słoiczka, minką kręciła nie zjadła wiele ale nowy smaczek zaliczony, dziś też dostała marchewkę zjadła więcej ale też coś dziś nie spokojna kupkę zrobiła, może taki dzień ma :-(
Wczoraj dawalam Kubie jabluszko w formie papki, ale nie chcial zjesc. Co wiecej rozplakał się niesamowicie Dzis drugie podejscie
Znow 3 dzien bez kupy mimo ze jablko zajadal w posyaci soku przecierowego.... Juz nie wiem o co chodzi
Znow 3 dzien bez kupy mimo ze jablko zajadal w posyaci soku przecierowego.... Juz nie wiem o co chodzi
Dzis zjadl juz swoje jabłuszko papkowe. Zjadl ze smakiem, oczywiscie w miedzyczasie wciskajac sobie piąstki do buźki aby possac i wyjmowal paluszkami papke
He he juz zapomnialam jak to jest karmic takiego malucha.... A on ma tyleeee radosci jak sie wybudzi tym jedzeniem
W sumie zjad moze z pol jabłuszka ok 40ml. Zjadlby wiecej ale nie chce szalec na poczatek.
He he juz zapomnialam jak to jest karmic takiego malucha.... A on ma tyleeee radosci jak sie wybudzi tym jedzeniem
W sumie zjad moze z pol jabłuszka ok 40ml. Zjadlby wiecej ale nie chce szalec na poczatek.
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
U nas Sami jadl jabluszko papkowe ze sloiczka przez 3 dni i mu smakowala a najwazniejsze ze nic mu nie bylo i czul sie ok a i nawet kupka byla wczoraj i to miekka i sie przy niej nie meczyl co mnie bardzo ucieszylo dzisiaj proba z marcheweczka wlasnie sie gotuje jak wstanie to bedziemy probowac :-)
Margana
Fanka BB :)
Kurczę, dziewczyny Wy juz tak szalejecie z tym rozszezaniem dietyJa czekam aż Natalka skończy 4 miesiące, czyli do 2.03:-) Nic nie poradzę, ze ja taka uporządkowana jestem i uwielbiam sie trzymać wszelkich schematów
Powiedzcie mi - jak długo podajecie jeden produkt zanim wprowadzicie następny? Gdzieś czytałam, ze to ma być 5 dni.
Powiedzcie mi - jak długo podajecie jeden produkt zanim wprowadzicie następny? Gdzieś czytałam, ze to ma być 5 dni.
Anek82
Fanka BB :)
Bosssshe Wy już takie zaawansowane w żywieniu maluszków a my dalej na cycu Ja się nie ugnę i zaczynamy z jabłuszkiem 22 kwietnia.
reklama
Podziel się: