reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik urody kwietniówek

reklama
rozstępów się nie pozbędziesz
a skóra i cellulit - ćwiczenia i masaże, ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,..............

Magdabial pisze:
rozstępów się nie pozbędziesz
a skóra i cellulit - ćwiczenia i masaże, ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,..............
::) :p :-[ :( :mad:

toja1979 pisze:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

;D ;D ;D ;D

no właśnie ja kolejne kremidło w aptece zakupiłam na skórę , której mam za duzo na brzuchu :p
miałam Vichy ale na niewiele się zdało

mówicie, że ćwiczenia ::)
chyba się skuszę/zmuszę ;D

Ziuta pisze:
no właśnie ja kolejne kremidło w aptece zakupiłam na skórę , której mam za duzo na brzuchu :p
miałam Vichy ale na niewiele się zdało

mówicie, że ćwiczenia ::)
chyba się skuszę/zmuszę ;D
Ja tez stosowałąm cała ciąże Vichy i co ??? rozstepy i tak sa bububububu
Pani w aptece mi poleciła plastry na rozstepy z vitashop ale najpierw musze zakonczyc cycolenie zanim je sprubuje :(

dziewczyny, tyle co ja wiem na temat rozstępów:

są zakodowane w nas genetycznie, jeśli Wasze mamy, babcie, prababcie mają/miały rozstępy, najprawdopodoniej Wy też będziecie je miały. Te wszystkie kremy, mazidła itp troszkę poprawiają elastyczność skóry ale nie uchronią Was przed tym cholerstwem. Jeśli mają być to i tak będą!

Ja mam zylaki po mamie babci :mad: :mad: :mad: :mad: wyszły mi w ciazy 2 i teraz moge zapomniec o spodniczkach krótkich i spodenkach :mad: :mad:

malo tego Madziu bial
rozstepy sa i nie ma na nie lekarstwa. bo to blizny i zawsze slad zostanie. nie usunie sie ich do konca niestety. ja mam, ale jak patrze teraz na moj brzuch i sobie przypomne jak wygladal np. dwa miesiace po porodzie to jestem dobrej mysli, bo rozstep mam, ale baaardzo malutko widoczne. musze nacigna skore zeby sie pojawily.
ale sluchajcie baby1 mamy w naszej telewizji program, gdzie zachecaja babki do tego, zeby sie stay piekniejsze niz sa (program na licencji amerykanskiej bodajze- tam sie nazywa "zostac łabedziem"). takie cuda robia z ludzmi, ze pewnie i na rozsepuy by cos zaradzili ;) ja bym sobie poprawila nogi, bo ma tak umiesnione, ze az mi wstyd chodzic w spodnicach, unikam tego typu strojow gdzie spodnica jest niezbedna. nie odslaniam nog. za duzo biegalam za molodu ::) dlatego mnie by sie przydalo podreperowac tu i owdzie ;D

reklama
mimi, ale oni poprawiają wszystko czy chcesz czy nie....... poprawią Ci nogi, ale i wszystko co im się nie spodoba, pomimo iż (podaję przykład) Ty lubisz swój garbek na nosie ::) ;D

Do góry