reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kącik urody kwietniówek

reklama
rozstępów się nie pozbędziesz
a skóra i cellulit - ćwiczenia i masaże, ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,..............

Magdabial pisze:
rozstępów się nie pozbędziesz
a skóra i cellulit - ćwiczenia i masaże, ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,ćwiczenia i masaże,..............
::) :p :-[ :( :mad:

toja1979 pisze:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

;D ;D ;D ;D

no właśnie ja kolejne kremidło w aptece zakupiłam na skórę , której mam za duzo na brzuchu :p
miałam Vichy ale na niewiele się zdało

mówicie, że ćwiczenia ::)
chyba się skuszę/zmuszę ;D

Ziuta pisze:
no właśnie ja kolejne kremidło w aptece zakupiłam na skórę , której mam za duzo na brzuchu :p
miałam Vichy ale na niewiele się zdało

mówicie, że ćwiczenia ::)
chyba się skuszę/zmuszę ;D
Ja tez stosowałąm cała ciąże Vichy i co ??? rozstepy i tak sa bububububu
Pani w aptece mi poleciła plastry na rozstepy z vitashop ale najpierw musze zakonczyc cycolenie zanim je sprubuje :(

dziewczyny, tyle co ja wiem na temat rozstępów:

są zakodowane w nas genetycznie, jeśli Wasze mamy, babcie, prababcie mają/miały rozstępy, najprawdopodoniej Wy też będziecie je miały. Te wszystkie kremy, mazidła itp troszkę poprawiają elastyczność skóry ale nie uchronią Was przed tym cholerstwem. Jeśli mają być to i tak będą!

Ja mam zylaki po mamie babci :mad: :mad: :mad: :mad: wyszły mi w ciazy 2 i teraz moge zapomniec o spodniczkach krótkich i spodenkach :mad: :mad:

malo tego Madziu bial
rozstepy sa i nie ma na nie lekarstwa. bo to blizny i zawsze slad zostanie. nie usunie sie ich do konca niestety. ja mam, ale jak patrze teraz na moj brzuch i sobie przypomne jak wygladal np. dwa miesiace po porodzie to jestem dobrej mysli, bo rozstep mam, ale baaardzo malutko widoczne. musze nacigna skore zeby sie pojawily.
ale sluchajcie baby1 mamy w naszej telewizji program, gdzie zachecaja babki do tego, zeby sie stay piekniejsze niz sa (program na licencji amerykanskiej bodajze- tam sie nazywa "zostac łabedziem"). takie cuda robia z ludzmi, ze pewnie i na rozsepuy by cos zaradzili ;) ja bym sobie poprawila nogi, bo ma tak umiesnione, ze az mi wstyd chodzic w spodnicach, unikam tego typu strojow gdzie spodnica jest niezbedna. nie odslaniam nog. za duzo biegalam za molodu ::) dlatego mnie by sie przydalo podreperowac tu i owdzie ;D

reklama
mimi, ale oni poprawiają wszystko czy chcesz czy nie....... poprawią Ci nogi, ale i wszystko co im się nie spodoba, pomimo iż (podaję przykład) Ty lubisz swój garbek na nosie ::) ;D

Do góry