reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

dubeltowka podobaja mi sie kolory w pokoju Asi, takie zapraszajace
katamisz fajny pomysl z tymi gwiazdkami. Sama zastanawialam sie czym wypelnic ta przestrzen miedzy materecykiem a podloga.
marta widze, ze u Ciebie tez goruja literki. Fajnie to wyglada, szczegolnie na takim konkretnym kolorze sciany

To moze i ja cos pokaze, choc nie ukrywam, ze wszystko jeszcze w proszku

IMG_6333.jpgIMG_6339.jpgIMG_6338.jpgIMG_6340.jpg

reklama
Nadzieja..super gniazdko!!!zazdroszczę Ci powierzchni,bo mogłaś coś więcej zaszaleć...my póki co to tylko kącik ale w przyszłości też puszcze wodze fantazji:-);-)taki męski pokoik:-)super!!!!

marta powiem Ci szczerze, ze mam az za duzo tej powierzchni, przynajmniej na razie poki maluc nie ma jezcze zabawek. To co pokazalam to tylo polowa pokoju.Reszt jest jeszcze w sumie nie zagospodarowana oprocz lozka, ktore stoi na przeciwnej stronie od lozeczka i jeszcze te wysokie sufity.... Wydaje mi sie, ze ile bym tam mebli nie wsadzila to wciaz jest pusto:((. Wasze pokoiki/kaciki wydaja sie takie mega przytulne przy moim :-(

Nadzieja wspaniałe kolory. Podłoga przepiekna! Ja bardzo lubię przestrzeń, też mam wysokie sufity w kamienicy i teraz kiedy odwiedzam kogoś w zwykłym bloku to czuję się trochę przytłoczona. A miejsce niebawem na pewno będzie zagospodarowane, bo zabawek, książeczek, gier będzie przybywać w zastraszającym tempie i ilości. Ja jak na razie nie wyobrażam sobie jak w małym pokoiku będzie można zmieścić tapczanik i biurko...

No wreszcie jakieś konkrety dziewczyny :D i to mi się podoba :D

Katamisz pomysł z tymi gwiazdkami bardzo mi się podoba, ślicznie:) Przytulny kącik, a czy mało dziewczęcy to bym nie powiedziała.
Nasza Natalia to dopiero ma mało dziewczęcy pokoik, ale co tam nam sie podoba. Wystarczy różu w ubrankach ;) Postaram się jutro pstryknąc jakieś fotki, tylko wypadłabu ubrać może pościel do zdjecia?

mrsmoon okienko ładniusie, ale to zdecydowanie za mało. Czekamy na dalsze odsłony :)

Marta6nz kącik również uroczy. Nic tylko maluchy by się już przydały :) Maziaje na ścianie to macie robione bejcą? Bo trochę przypomina mi moje maziaje tyle, że mam dwukolorowe (ale w przedpokoju).

Nadzieja cudny pokoik, a obrazki dla mnie rewelacyjne i bardzo klimatyczne, po prostu piękne :) Tym, że jest pusto się nie przejmuj, bo jestem pewna, że lada chwila jak maluch podrośnie to nie bedziesz wiedziała gdzie rzeczy upychać. Teraz póki możesz naciesz się przestrzenią :)

Nadzieja:)
Sliczny pokojik, normalnie jak z katalogu :-) a i tez bardzo przytulny.
Badz pewna, ze miejsce z czasem samo sie zagospodaruje (zabawki, klocki jakis bujany konik , garaz na autka, albo kolejka) i tak mozna wymieniac bez końca a i piłke bedzie gdzie pokulac :-D

mrsmoon no to początek już masz, czekamy na resztę :tak:
marta ładny kącik, połączenie ciemnego łóżeczka i jasnej pościeli jest w moim guście i te literki bardzo ładnie dopinają całość
nadzieja super pokoik dla Benia i gdzie cokowliek jest w proszku? wszystko już bardzo ładnie wykończone na moje oko. Dużej przestrzeni moge pozazdrościć, bo u nas mała będzie mieć tylko kącik w sypialni i to w dodatku ciężko będzie się przecisnąć przy łóżeczku

nadzieja śliczny duży i wógóle,zazdroszczę przestrzeni.Mój ma jedyne 8m2 naprawde bardzo ciasno,może i przytulnie ale musiałam ograniczyć meble ,a przydałaby sie komoda i fotel.Jak będzie starszy przeniesiemy go do naszej sypialni ,jest wieksza a my weżmiemy ten.

reklama
Do góry