reklama
katamisz
Fanka BB :)
Setana śliczny pokoik te naklejki na ścianach są ekstra gdzie je kupiłaś??Muszę coś mojemu Igorowi na ścianach pomyśleć i szukam pomysłuA co do różu w pokoju to chyba nie jest on najważniejszy są też inne śliczne kolory.Ja mam ciuszków różowych z kolei z nadmiarze!!
Marta6nz
Nadzieja...mieć taką przestrzeń dla Maluszka chyba każda z Nas by chciała, bo można więcej pokombinować;-)ja już rożmyślam jak urządzę pokój synka w przyszłym roku myślę w domku..i śmieszne ale zanim byłam jeszcze w ciąży już sobie upatrzyłam, który pokoik dla synka a który dla dziewczynki, bo mamy dwa dodatkowe z myślą o dzieciach;-):-)
Setana...więc ta jedna ściana w sypiali to tak, chyba właśnie taką czerwoną bejcą maziana była;-)
a co do wnętrza u Ciebie to super pomysł taki ze zwierzaczkami-coś innego!podoba mi sięa pościel to w moim typie...ja uwielbiam takie beże i jakieś stonowane pasy albo jednolite kolory...myślę,że najpiękniejszy efekt będzie jak Maluszki będą już w swoich łóżeczkach:-)achhhhh to tak blisko a końcówka się ciąąąąggniieeeee....
Setana...więc ta jedna ściana w sypiali to tak, chyba właśnie taką czerwoną bejcą maziana była;-)
a co do wnętrza u Ciebie to super pomysł taki ze zwierzaczkami-coś innego!podoba mi sięa pościel to w moim typie...ja uwielbiam takie beże i jakieś stonowane pasy albo jednolite kolory...myślę,że najpiękniejszy efekt będzie jak Maluszki będą już w swoich łóżeczkach:-)achhhhh to tak blisko a końcówka się ciąąąąggniieeeee....
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Śliczne pokoiki, wszystkie bardzo przytulne, a każdy inny.......teraz czekać tylko na nasze szkrabki co by akustycznie dopracować całość:-)
tusenfryd18
setana pięknie,ja miałam podobną pierwszą wizję,czyli podzielenia ścian dwoma kolorami ale ten moj pokoik jest bardzo malutki i to spowodowałoby jeszcze zmniejszenie jego.Twój mi sie bardzo podoba,komoda łóżeczko i pościel bardzo ładne.
Marta6nz
Śliczne pokoiki, wszystkie bardzo przytulne, a każdy inny.......teraz czekać tylko na nasze szkrabki co by akustycznie dopracować całość:-)
to stwierdzenie-dopełnienie całości-bardzo mi się podoba...
reklama
Podziel się: