reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

No to pokażę i ja kawałek pokoiku naszej Natalki :)
DSCF1308.jpg
DSCF1309.jpg
DSCF1310.jpg

Jak już wcześniej mówiłam różu w naszym pokoiku brak...

reklama
Setana śliczny pokoik:) te naklejki na ścianach są ekstra gdzie je kupiłaś??Muszę coś mojemu Igorowi na ścianach pomyśleć i szukam pomysłu:)A co do różu w pokoju to chyba nie jest on najważniejszy są też inne śliczne kolory.Ja mam ciuszków różowych z kolei z nadmiarze!!

Piekne macie te pokoiki, az chce sie ogladac. U nas maly bedzie mial dwa lozeczka, ale narazie nie w swoim pokoju. Chociaz jak tak ogladam to Wam zazdroszcze tego urzadzania!

Nadzieja...mieć taką przestrzeń dla Maluszka chyba każda z Nas by chciała, bo można więcej pokombinować;-)ja już rożmyślam jak urządzę pokój synka w przyszłym roku myślę w domku..i śmieszne ale zanim byłam jeszcze w ciąży już sobie upatrzyłam, który pokoik dla synka a który dla dziewczynki, bo mamy dwa dodatkowe z myślą o dzieciach;-):-)
Setana...więc ta jedna ściana w sypiali to tak, chyba właśnie taką czerwoną bejcą maziana była;-)
a co do wnętrza u Ciebie to super pomysł taki ze zwierzaczkami-coś innego!podoba mi się:tak:a pościel to w moim typie...ja uwielbiam takie beże i jakieś stonowane pasy albo jednolite kolory...myślę,że najpiękniejszy efekt będzie jak Maluszki będą już w swoich łóżeczkach:-)achhhhh to tak blisko a końcówka się ciąąąąggniieeeee....

setana pięknie,ja miałam podobną pierwszą wizję,czyli podzielenia ścian dwoma kolorami ale ten moj pokoik jest bardzo malutki i to spowodowałoby jeszcze zmniejszenie jego.Twój mi sie bardzo podoba,komoda łóżeczko i pościel bardzo ładne.

reklama
Setana ale nastrojową dżunglę wyczarowałaś Natalce, na pewno z zachwytem będzie spoglądać na zwierzątka :tak:

Do góry