reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

A ja kupiłam - korzystając z rabatu - pościel w motyle do rozszycia na dwa zestawy - tylko jeszcze nie wiem ja jaki rozmiar - zameldowałam się w sklepie o 10. :-p

reklama
hej, sorry, że wybiórczo - za godz. mam gości i przy obiedzie do Was zajrzałam - Aestima, dom Twoich rodziców to bajka dla mnie! cudo, ja też marzę o bielonym drewnie na podłogach:tak: a łóżko - jak dla mnie super - mam rozłożone na 135cm i czasem nawet w nocy jak przysnę u Mai to daje radę. Mega stabilne i nie skrzypi, a moim zdaniem czarne z męską pościelą jak najbardziej może być dla chłopca

A białe z męską poscielą???

Martadelko, im dłużej przyglądam się tej pościeli- tym bardziej mi się podoba! Ale kompletnie nie kolorystyka Miesia i za pstrokata jak na tak mały pokój. Ale w większym- czemu nie:tak:

nasz sobotni zakup:-) mega praktyczne, bo nie dość, że piętrowe to dwustronne:tak:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80123993/

oczywiście teraz znowu mam problem z kolorem ścian, więc chyba na razie poczekamy z malowaniem, już myślę co tu zrobić, żeby zakryć to białe i granatowe/niebeskie na łóżeczku. Emi zachwycona, śpi oczywiście na dole, drabinka przy ścianie, dwie noce przespała bez pobudki, a ostatnio tak gdzieś w połowie nocy któreś z nas musiało z nią spać, no i praktyczne (np dla dwójki dzieci:-p) a jedno dziecko ma aż 3 opcje: na dole (na materecu), na górze (na dole można domek, fortece, kryjówkę, kącik do czytania zrobić, co dusza zapragnie),lub odwrócić do góry nogami i mona spać 'na podwyszeniu':-)

Aestima ta druga była mniej pstrokata, i w aranżacji było białe łóeczko

Ostatnia edycja:
Martadelka - no praktyczności temu łóżeczku nie można odmówić tylko ten niebieski niekoniecznie.... Piętrowe łóżeczko u Młodej - w planach - będzie musiało mieć drabinkę w nogach.

reklama
hmmm a czemu?
dla mnie ani biały ani niebieski... ale to spokojnie mona zmienić plus kolor reszty łóżka, więc kolory nas nie zniechęciły, no i cena:tak:

Do góry