reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

Aestima ja pokochałam białe meble nietety już po tym jak kupiliśmy obecne w kolorze wenge który jest okropny, cały czas zakurzony bleh. Ale już kilka razy przekonałam się jak wyglądałby mój wymarzony biały stół po starciu z Majkowymi rączkami+kredkami. Także dopóki dzieci nie odchowam to zostają ciemne :p

reklama
Biały trzeba lubić, ale jak ktoś się jedynie o względy praktyczne obawia, to ja akurat polecam- mam dużo białych i po prostu przecieram Mieśka chusteczkami ( jego stolik na którym maluje, je też biały), żadnych śladów nie ma. Jedynie gencjaną drzwi nasze białe, łazienkowe machnęliśmy i nie chce zejść ( jakby... wsiąkła?:baffled:). Bo mówiłam już, ze mamy śliczne, nowe, białe drzwi w łazience i u Miesia?:) Prezent od moich Dziadków:-) Jeszcze do salonu i wejściowe mi się marzą...

Madzioolka - u nas na starym mieszkaniu były ciemne meble i mimo, iż nadal mi się podobają, za żadne skarby już takich nie kupię (odkurzać można codziennie, a i tak po chwili jest kurz).
Białe meble b.praktyczne:tak:Natomiast biała podłoga chyba mi się po prostu nie specjalnie widzi. Może raczej drewno pomalowane białą farbą, tak by było słoje widać? Żeby 100% bieli nie było.

Andariel, moja mama ma taką- zabieloną
P1200471.jpgP1200454.jpg i o takiej myślę w docelowych pokojach a w kuchni cała biała, wręcz lśniąca.

Załączniki

• P1200471.jpg
    P1200471.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 48
  • P1200454.jpg
    P1200454.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 46
Namiot/domek Majki

(jak patrzę na tą lalkę to mnie ciarki przechodzą - nie znoszę paskudztwa plastikowego:no:)

Załączniki

• DSC_0014.jpg
    DSC_0014.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC_0013.jpg
    DSC_0013.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC_0016.jpg
    DSC_0016.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 56
Jak się łóżko sprawdza- czy ono tylko dla Bab jest? Bo widzę, że już od 135 cm a nasza wnęka ma 140cm , to może jeszcze kilka lat tam by przepękał...

reklama
MIały być bielsze, ale się pokomplikowało, niełątwa sprawa z tym wszystkim- drewno nie przyłęło czy źle wyszło- już nie pamiętam, ale efekt był niezadowalający i tak w ogóle 3 razy ją robili zanim mama zaakceptowała:-p jest fajna , matowa, zamglona, zdjecia nie oddają. ale też wolałabym bielszą.

Do góry