reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik małego smakosza

reklama
Ones bardzo sie ciesze!!! to wspaniale :-) ! Wielkie gratulacje dla Dużego Pawełka!!!! :-)

ragna na pewno, zobaczysz :***

moja dziś do południa z małżem i co tatuś pożywnego dał dzieciowi do jedzenia? Otuż Iś od 6.30 do 12.00 była na ... 3 bananach. naprawde staram sie nie uczynić z Isi półsieroty ale myślałam ze go dziś ubije tym bardziej że mu WSZYSTKO DLA NIEJ PRZYGOTOWAŁAM !!!!!

Ones bardzo się cieszę, że Paweł się przekonuje to innego jedzenia, małymi kroczkami i będzie jadł wszystko.
Oliwii też się zdarzało wypijać na noc 300 ml, a teraz ledwie 150 wypija.
Ragna spokojnie i u Hanii przyjdzie taki dzień, ze będzie jadła tak że w szoku będziesz.
Alicja to się tatuś popisał, choć znając mojego pewnie też by się na tym skończyło ;-)

onesmile, super :-) ciesze się razem z tobą, oby taki apetyt zawsze już Paffciowi dopisywał :tak:

ragna, nie przejmuj się, Patryk jest głodomorkiem małym a na noc zjada max 240 ml mleczka :happy: może raptem kilka razy się zdarzyło że zjadł więcej ale miałam podejrzenia że go potem brzuszek bolał :sorry::eek:

alicja, :-D Patryk też czasem na bananach "jedzie" przez pół dnia, ale on tak z własnego wyboru ;-) ostatnio dziadka naciągnął na dwa banany naraz bo jeden to mu mało :shocked2:

Ones wkoncu cieszę sie razem z toba:-)
Ragna przyjdzie czas na hanie ze będziesz tylko w kuchni stać bo będzie jej malo;-)
Alis no to mąż sie nie popisał mój pewnie na odwrót by zrobił bo co chwile mu coś daje w efekcie Kubuś jest szerszy niż dłuższy :-D

onesmile super!!!! Cieszę się razem z tobą,że Pawełek zaczął jeść normalnie:-)
ragna życzę ci,aby Hania poszła w ślady Pawełka:tak:
Ala dobrze,że dłużej cię nie było w domu;-). Mój mąż to najprawdopodobniej dałby Frankowi butlę,której on już nie ciągnie-bo najwygodniej;-)

regna- jeszcze beda dni gdy nie powstrzymasz zarloczka, u nas sa dni jedzenia i dni niejadka, jak nie chce to nie je
onesmile- super, jajecznica z pomidorem mniam mniam
alicja a co masz przeciwko bananom :-):-):-)

reklama
Do góry