reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik małego smakosza

reklama
U mnie tez tylko jedno danie jeszcze czego żebym dwa gotowala:no:Mój k zje wszystko co mu dam jemu tam wszystko smakuje kubusiowi tez z bartkiem tylko jest problem ale jak mam coś czego on nie lubi to jadę do mamy:-D

Alicja serem żółtym pluje :no: co mnie dziwi, gdyż kiedyś potrafiła się nim wręcz objadać. Teraz za to ser bialy jest na tapecie ale przez alergię muszę bardzo z nim uważać.

Chociaz dzisiaj np. znalazłam kolejne danie na śniadanie: kluski z serem białym ;-) Alicja zjadła calą miskę i wołała o jeszcze także smakowało. Ciekawe tylko czy jej się po tym krostki nie zrobią (póki co wszystki zniknęły)

KANIA u nas to chyba po równo z ta "miłością" do ryżu i makaronu jest ostatnimi czasy. Chociaż ja zdecydowanie wolę ryż, gdyż łatwiej mi się nim Alicję karmi ;-)

A ja nigdy nie robiłam makaronu z serem na słodko, a to nawet dobry pomysł na jedzenia dla młodego. Chyba muszę poszukać jakiś przepis.

U nas też zarazem ryż, makaron i kasza są na równi.

ja ostatnio na sniadanie zrobilam makaron z serem bialym i zoltkiem i odrobina cukru. Wszystko wymemlalam i na patelni na maselku posdusilam. Maurunia sie zajadala:)

reklama
Kubuś tez lubi makaron z serem ze śmietaną lubi tez ser z czosnkiem ze szczypiorkiem wogole biały ser woli od żółtego chyba ze lekko go roztopie topione tez lubi daje mu do rączki i zajada aż sie uszy trzęsą

Do góry