reklama
Roxannka
Pracująca mama!
makuc, ze względu na to że to był mój pierwszy raz ;-) no i z uwagi na alergie Patryka, znalazłam najprostszy możliwy przepis czyli mięso mielone (ja akurat dałam z indyka), woda i kleik kukurydziany. Można je usmażyć ale ja część ugotowałam, żeby sprawdzić czy będą dobre i smaczne, a reszte zamroziłam surowe. Nieskromnie powiem, że mimo tak ubogich składników wyszły całkiem smaczne :-)
laskota, nie wiedziałam, że twoja córa chodzi do żłobka. I jak jej się podoba ? Napisz może coś więcej na odpowiednim wątku
laskota, nie wiedziałam, że twoja córa chodzi do żłobka. I jak jej się podoba ? Napisz może coś więcej na odpowiednim wątku
makuc
Fanka BB :)
KANIU ale Ty nawet nie wiesz ile ja musze ze soba walczyć, żeby coś zacząć gotować ;-) to jest dosłownie dramat wewnętrzny w aktach 55 ja ostatnio stwierdzam, że nie nadaję się na matkę ani żone właśnie ze względów kulinarnych przede wszystkim i obawiam się, że wpoję Alicji zupełnie nieświadomie swoje złe nawyki jedzeniowe typu np. kawa na pusty żołądek, czy góra 2 posiłki dziennie i to pierwszy najwcześniej po 12
Kania78
...
Makuc ja zupy Oliwii gotuję jakieś zwykłe, ziemniaczanki albo jarzynówki, sama podpatruję ten wątek żeby coś ugotować nowego przynajmniej dla niej. A w weekend mam wieczny dylemat więc wątek kulinarny przez Was stworzony jak najczęściej odwiedzam :-) Myślę że złych nawyków wpajać jej nie będziesz :-) i jesteś dobrą mamą i żoną pod tym względem też !!!!
reklama
Podziel się: