reklama
natolin
Fanka BB :)
Moje dziecię spróbowało wczoraj parówki i to był błąd. Dzisiaj nie bardzo cokolwiek chciał jeść, a z lodówki wyciągał tylko parówki.
Zrobiłam mu ten ryż z jabłkiem z przepisu makuc, ucieszona, że może w ten sposób będzie jadł owocki, ale niestety... zjeść musiał mąż
Zrobiłam mu ten ryż z jabłkiem z przepisu makuc, ucieszona, że może w ten sposób będzie jadł owocki, ale niestety... zjeść musiał mąż

makuc
NAT
mogę Cię jedynie pocieszyć tym, że u nas po wielkim boom parówkowym nie ma już śladu. Aktualnie są one bee i tfuj, więc dla odmiany czasem chciałabym żeby Alicja raczyła je zjeść, bo jednak to jest idealne danie na szybkie śniadanie raz w tygodniu ;-)

u nas też po parówkach szał minął, teraz zabardzo nic nie chce jeść na śniadanie, tylko mleko jej wystarcza. Ewentualnie drożdzówkę z serem,a potem owoce. Parówki poszły w odstawkę , podobnie jak chleb w jajku i jajecznica. Kanapek też nie chce jeść za bardzo.
za to je dwudaniowe obiadki i to mnie cieszy

za to je dwudaniowe obiadki i to mnie cieszy

reklama
makuc
NAT, ELUSIA u nas mleko na śniadanie nie przejdzie niestety
więc muszę się rano kulinarnie wysilać. Ale pocieszające jest to, że Alicja ostatnio wcześniej niż o 7.30 nie wstaje a taka godzina jest jeszcze dla mnie akceptowalna jeżeli o kuchenne rewolucje chodzi 

Podziel się: