reklama
no ja zrobiłam z pół torebki ryżu. Ja też takich rzeczy nie lubię, ani budyniów, grysików , a mleka ciepłego nienawidzę.Mam jakiś ogólny wstręt do mleka.Ale przetwory mleczne lubię.
Mi małż truje już od paru dni o naleśnikach, ale jakoś nie mam weny by je robić:-)
Mi małż truje już od paru dni o naleśnikach, ale jakoś nie mam weny by je robić:-)
onesmile
Świat według Pafffcia
Pawel plul ryzem z jablkami dalej niz widzial. A jak zmiksowalam i dodalam banana, to zwymiotowal...Dogadzaj tu teraz mojemu dziecku...
Za to dzis wtrabil 250 ml spaghetti bolognese, z czego jestem bardzo dumna :-)
Za to dzis wtrabil 250 ml spaghetti bolognese, z czego jestem bardzo dumna :-)
makuc
Fanka BB :)
u nas naleśniki dzisiaj były. Miałam robić pizzę ale stwierdziłam, że jednak mam ochotę na coś innego. Alicja zjadła 2 z powidłami śliwkowymi mam smoka-wciągacza w domu a nie dziecko. Aaaa zapomniałam dodać, że 30min. przed tym zjadła 190ml obiadku słoiczkowego
Naleśniki robię dziś na kolacje:-)Makuciowy ryż zrobię chyba jutro na śniadanie zobaczymy
Mleko tez tylko zimnee kakao odpada bo robi sie kozuch bleee budyn tylko czekoladowy Kisiel tez blee
Dawidowe twoja Laura pije kakao?robisz na mm?czy na zwykłym juz?
Mleko tez tylko zimnee kakao odpada bo robi sie kozuch bleee budyn tylko czekoladowy Kisiel tez blee
Dawidowe twoja Laura pije kakao?robisz na mm?czy na zwykłym juz?
reklama
natolin
Fanka BB :)
o to tak jak ja, ale też zamierzam Pudziankowi to zrobić, najwyżej mąż dokończy :-)elusia u mnie to nawet nie będzie nikogo kto zje po małej bo ja nie lubię takiego dania
Elusia niech mąż zrobi sobie naleśniki sam
Ja też tylko zimne mleko i zimne kakao, o ile w ogóle.
Podziel się: