reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik małego smakosza

Kania będę robiła małej w sobote. A dziś zjemy obie naleśniki z powidłami bo tyle się o nich ostatanimi czasu nasłuchałam

reklama
no ja zrobiłam z pół torebki ryżu. Ja też takich rzeczy nie lubię, ani budyniów, grysików , a mleka ciepłego nienawidzę.Mam jakiś ogólny wstręt do mleka.Ale przetwory mleczne lubię.:-D:zawstydzona/y:
Mi małż truje już od paru dni o naleśnikach, ale jakoś nie mam weny by je robić:zawstydzona/y::-)

u nas naleśniki dzisiaj były. Miałam robić pizzę ale stwierdziłam, że jednak mam ochotę na coś innego. Alicja zjadła 2 z powidłami śliwkowymi :szok: mam smoka-wciągacza w domu a nie dziecko. Aaaa zapomniałam dodać, że 30min. przed tym zjadła 190ml obiadku słoiczkowego :-p:confused::shocked2::cool2::-D

Naleśniki robię dziś na kolacje:-)Makuciowy ryż zrobię chyba jutro na śniadanie zobaczymy:confused:
Mleko tez tylko zimnee kakao odpada bo robi sie kozuch bleee budyn tylko czekoladowy Kisiel tez blee
Dawidowe twoja Laura pije kakao?robisz na mm?czy na zwykłym juz?

wioli moja pije kakao na wykłym mleku a czasem kupuje mlekoczekoladowe albo kako z kartonika i podgrzewam

A naleśniki dziecku nie smakowały. Widze że ma po mamusi potrawy na słono a nie słodko.

reklama
Do góry