reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik małego smakosza

ja też kiedyś myślałam ja niunia obudziła się koło 23 i zrobiłam jej mleczka że może pośpi dłużej. ALe u nas też nie ma znaczenia ilość i tak wstaje 5-6.

reklama
kubus tez ile by nie wypil to w nocy nie wstaje wstaje tez o 7 czasem moze i by pospal ale musimy wyruszyc do szkoly

Oliwia pije wieczorem i nad ranem po 240 ml, i kaszkę je na drugie śniadanie ze 150 ml mleka na gęsto w domu a w żłobku czy jej dają hmmm nie wiem. Twierdzą że tak ale...

U nas ma znaczenie ile mleka przed snem wypije,bo jak mało to syrena w nocy musi być:tak:
U nas też obiadki ze słoiczków i to dwa po 250 :szok:

cambria- mój też je w nocy, w sumie nad ranem, tak o 4, tylko przez to, że idzie spać około 18 i wtedy głodny się budzi, a dzisiaj mi wyło 12 że jest głodny.

a co do jedzenia w ciągu dnia to je ciągle dużo mleka i normalne posiłki i dzisiaj 4 razy kupę robił. My słoiczki dajemy tylko jako dodatek, czyli do zup dodaję albo do sosów, jedzą normalne obiady z nami, więc muszę gotować zdrowo, bez przypraw mocnych i jakiś gotowych dań, jedynie słoiczki to z owocami jedzą i jakieś serki czasem.

reklama
Do góry