reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik małego smakosza

ja tez nie daje jeszcze normalnego mleka chce poczekac przynajmniej do 1.5roku jak mala mi w uk tez mm jest tylko do 12mies rzadko ktore dziecko pije je tak dlugo kubus mial 8mies jak lekarz kazal mu juz dawac mleko uht

reklama
Kania to u nas jest podobnie jeśli chodzi o te brzuszkowe sprawy, ale chyba za wcześnie się pochwaliłam, że jest lepiej :baffled:
Makuc wolałabym jednak, żeby on nie miał takiej miłości do słoiczków kupnych :-/ dzisiaj w rossman udało mi się po 4,19 kupić

ja chyba nawet gdyby Pudzianek nie miał alergii to jednak dawałabym mu mm dalej. jakoś wydaje mi się, że to zdrowsze od mleka uht, którego zresztą sama nie lubię i daję tylko do kawy

NAT właśnie jakieś 15min. temu widziałam gazetke rossmannowska i się ucieszyłam, że słoiczki hippa takie całkiem ok cenowo są a potem zbaraniałam, bo Młoda dzisiaj nawet jej ulubionym królikiem z ziemniakami hippa pluła i musiałam jej na szybko kurczaka rozmrażać i obiad sama robić...

U nas teraz hitem są słoiki Hippa po 15 miesiącu, za kazdym razem znika cały tylko jakby cene miały inną...
Walczymy z wieczorną flaszeczką, próbujemy dawać łyżeczką kaszke przed kąpielą, potem ząbki i finito, dzis sie udało, zobaczymy jak to przejdzie. Chcemy powoli odstawiać butle...

Lolisza trzymam kciuki za odstawianie butli i dzięki za rady i informacje.
Nat czemu za szybko się pochwaliłaś? kupki znów zielone i więcej? Widzisz u Nas dziś też, dziś było 4, z czego ostatnia była strasznie rzadka i zielonkawa. Ja już normalnie nie wiem co o tym wszystkim myśleć...

Lolisza moj tez lubi te Hippa po 15 miesiącu co dziwne bo nigdy Hippa nie jadła poza pomidorową, raczej Gerber. Doremi też są git a ostanio kupiłam w plastikach Bobovity i zjadładorsza całkiem ze smakiem

Mleko krwoei moja pije w kakao ale mysle że od nowego roku zaczne dawać rano normalne mleko. Na początek co drugi dzień a jak będzie piła i nic nie będzie to zawsze rano normalne a na wieczór mm.

reklama
kubus tez uwielbia hippa ale ang szczegolnie z cukina u nas sloiczek 260 kosztuje 1.20f to zadne pieniadze ale wiem ze w pl sa bardzo drogie wspolczuje dziewczyny ktorych dzieci wola sloiczki od domowego jedzenia

Do góry