reklama
Marika30708
Fan(ka)
Tak tylko jak go znalezc, zeby wlasnie zrobil te z krwi a nie skorne. Przeciez nawet u 3 latka sa niewiarygodne. A krew to kree
Marika30708
Fan(ka)
Dodzwonilam sie to termin na 16 wrzesien. W innym miejscu na pazdziernik.
Ojeju to kupa czasu
Ojeju to kupa czasu
Marika30708
Fan(ka)
Dka mnie lekarka w szpitalu mowila, ze warto powtarzac testy na alergie co jakis czas. Alergia moze wyjsc w kazdym wieku
Marika30708
Fan(ka)
Kurcze jakas wysypka na brzuszku a od czego pytanie. Zrobilam 2 dni temu takie klementynki. Platki owsiane z cukrem zalane plynna margaryna - nie miala serwatki i to zapieczone. Wczoraj za caly dzien tylko to jadlam
Marika30708
Fan(ka)
nie mialy. Chyba ze w margarynie sladowe ilosci tej lecytyny sojowej. Ale w sumie 2 dni temu koperek jadlam a siostra mnie uswiadomila ze alergenny
Mam przed soba sloiczek Powidla wegierkowe z Lowicza. W skladzie tylko sliwki wegierki, cukier, syrop glukozowo fruktozowy, kwas cytrynowy. Czyli jest bez zelfiksow.
Sa jeszcze konfitury ale skladu nie sprawdzalam, ale chyba je sie robi inaczej niz dzemy?
Mam przed soba sloiczek Powidla wegierkowe z Lowicza. W skladzie tylko sliwki wegierki, cukier, syrop glukozowo fruktozowy, kwas cytrynowy. Czyli jest bez zelfiksow.
Sa jeszcze konfitury ale skladu nie sprawdzalam, ale chyba je sie robi inaczej niz dzemy?
reklama
Podziel się: