Asia a jaki TY masz dokladnie?nie zwrocilam uwagi ze ten ze zdjecia sie nie rozklada a rozkladanie to jeden z glownych powodow zakupu naroznika..poza tym ten ze zdjecia to tylko wzor mial byc...bo i tam na zamowienie musimy zrobic bo ten za dlugi jest.
reklama
Jedyne zdjęcie jakie znalazłam, jeszcze podczas remontów))
fajny bo duzy i ma takie oparcie ja my chcemy
Gosiu mam coś koło 25 m i to jest salon z aneksem. Kolor docelowy)) I moje karnisze wciąz czekające na firanki
))
Asia musze powiedziec ze masz bardzo ladnie urzadzone salono-kuchnie i fajny uklad:-)
A dziękować... Jednak wciąż brakuje jeszcze kilku pierdół m.in. wielkie donice do kwiatów, zegar na ściane z ozdobnymi szkiełkami, obraz już dawno upatrzony na allegro i nieszczęsne firanki makarony))
eeee to juz detale wam zostaly
a co jest z tymi nieszczesnymi firankami makaronkami?kolor nie mozesz wybrac??
Albo mi się podobają a koloru nie ma albo jest kolor a rozmiaru nie ma albo cena ciut za duża
)) Gosiu co do wykańczania to ja mam łazienke do połowy w kafelkach a w kibelku zero kafelek, tylko betony
))) Kuchni i salonu doczekałam się dopiero latem tego roku a mieszkam tu 3 lata więc Ty i tak jesteś dużo szybsza
))
A
aga4444
Gość
Aza pokaż więcej zdjęć z tego co widzę to piękne masz mieszkanie super urządzone
reklama
Aza pokaż więcej zdjęć z tego co widzę to piękne masz mieszkanie super urządzone
A dziękuję. W sobote robie roczek to popstrykam więcej bo teraz to mam bajzel i lepiej Wam nie pokazywać
Podziel się: