reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

Asia a jaki TY masz dokladnie?nie zwrocilam uwagi ze ten ze zdjecia sie nie rozklada a rozkladanie to jeden z glownych powodow zakupu naroznika..poza tym ten ze zdjecia to tylko wzor mial byc...bo i tam na zamowienie musimy zrobic bo ten za dlugi jest.

reklama
Jedyne zdjęcie jakie znalazłam, jeszcze podczas remontów:)))

Załączniki

• DSC_0221.jpg
    DSC_0221.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 88
Gosiu mam coś koło 25 m i to jest salon z aneksem. Kolor docelowy :))) I moje karnisze wciąz czekające na firanki :)))

Załączniki

• DSC_0722.jpg
    DSC_0722.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 84
A dziękować... Jednak wciąż brakuje jeszcze kilku pierdół m.in. wielkie donice do kwiatów, zegar na ściane z ozdobnymi szkiełkami, obraz już dawno upatrzony na allegro i nieszczęsne firanki makarony :)))

A dziękować... Jednak wciąż brakuje jeszcze kilku pierdół m.in. wielkie donice do kwiatów, zegar na ściane z ozdobnymi szkiełkami, obraz już dawno upatrzony na allegro i nieszczęsne firanki makarony :)))

eeee to juz detale wam zostaly:p u mnie troche wiecej do zroobienia jest:p

a co jest z tymi nieszczesnymi firankami makaronkami?kolor nie mozesz wybrac??

Albo mi się podobają a koloru nie ma albo jest kolor a rozmiaru nie ma albo cena ciut za duża :))) Gosiu co do wykańczania to ja mam łazienke do połowy w kafelkach a w kibelku zero kafelek, tylko betony ;)))) Kuchni i salonu doczekałam się dopiero latem tego roku a mieszkam tu 3 lata więc Ty i tak jesteś dużo szybsza;)))

reklama
Do góry