reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

Ja bym walnela halogeny ale nie wiem czy na to nie za pozno?? a jak nie to to co Cleo dala tez bardzo ladne ;-)

co do salonu to dalej nie mam calej fototapety przyklejonej bo maz czasu nie ma :( moze w weekend zrobi bo tescie we wtorek przyjezdzaja wiec ma byc skonczone ;-)

reklama
to co Cleo wrzuciła to na prawdę daje niezły efekt, Znajomi mają w salonie te linki i dają dużo światła! Jedyne co to bardzo rażą jak się na nie patrzy bezpośrednio, a zauważyłam bo jak Olaf jest u nich to mruży oczy.

Gosia w Ikei castoramie leroy merlin są poprostu cudne ale cena jestr maaasakra.... bo oglądałam kiedyś...

co do halogenów i drewnianego sufitu to różnie to bywa ja bym chyba nie robiła sąsiadowi się roszkę sufit przypali...

Gośka świetne pokoiki będziesz miała na poddaszu ile ich tam masz??

aha to Ty mowisz o takich wpuszczanych w deske tak??takich oczkach tak>??

a gdzie sie kupuje takie na linkach co Cleo dala?

no ja mowilam o takich wpuszczanych ale Aga ma racje lepiej nie ruszac drewna ;-)

takie co Cleo dala sa naprawde ladne i w Ikei mozna dostac, tylko nie wiem jaka kwote masz na to przeznaczona?

reklama
Do góry