reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

Gosia w Ikei castoramie leroy merlin są poprostu cudne ale cena jestr maaasakra.... bo oglądałam kiedyś...

co do halogenów i drewnianego sufitu to różnie to bywa ja bym chyba nie robiła sąsiadowi się roszkę sufit przypali...

Gośka świetne pokoiki będziesz miała na poddaszu ile ich tam masz??

Aga wlasnie chyba odpuszczamy te halogeny w drewnie bo M sie obawia spalenia...a pokoi mamy az 1 40metrowy zwany dalej moja sypialnia( i m tez) i tam bedzie jeszcze lazienka tylko nasza i mini biuro M..bo ta cala powierzchnia jest przedzielona w 3/4 przestrzeni kominem ktory oddzieli nam sypialnie od tego biura i lazienki wiec super:-)dzieki za cynk gdzie to moge zobaczyc te cale systemy

Kasia super linki mi dalas w przystepnych cenach:-)

Klaudzia no wiesz chcilabym jaknajmniej dac ale nie wiem ile to kosztuje w ogole??

reklama
Gosiu, tylko powiedz gdzie Ty mas podłączenia do lamp bo ja nie widzę aby gdzieś kable wystawały... Jak zobaczyłam zdjęcia to od razu pomyślałam o linkach :)))

Hmmm... To jak Ty kochana chcesz teraz poprowadzic? będziesz ryć drewno czy po wierzchu puścicie? Chyba, że te linki zaczniesz puszczać prawie od podłogii to wtedy będziesz mogła kabel puścić w tej ścianie jeszcze nie zabudowanej drewnem :)))

Hmmm... To jak Ty kochana chcesz teraz poprowadzic? będziesz ryć drewno czy po wierzchu puścicie? Chyba, że te linki zaczniesz puszczać prawie od podłogii to wtedy będziesz mogła kabel puścić w tej ścianie jeszcze nie zabudowanej drewnem :)))

Nie moj problem tylko M jak to zrobi zeby bylo dobrze:-) gora wlasnie tak byla zrobiona bez wyprowadzonego jakiego kolwiek kabla na lampe czy cos a drewno jest zrobione przez dewelopera kiedys je zerwiemy chyba..

a to ja sobie kupilam w ramach wykanczania mieszkania:-)

Uploaded with ImageShack.us
a taki naroznik chce ale w innych kolorach jakichs cieplejszych ale nie wiem w jakich:-( wiec moze cos z polaczenia kolorow doradzicie??

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
Anka nom zgadza sie naroznik jest wielki dlatego bedziemy robic na zamowienie troche mniejszy bo ten sie nie zmiesci tam gdzie chcemy go dac ale ten ze zdjecia ma zimne kolory i chce inne:-)

reklama
Kurcze, a mi się on wydaje na mały, nawet za mały... Przez ten łuk usiadą tam tylko 3 osoby. Poza tym jak dla mnie minus, że nie jest rozkładany. U nas w salonie juz nie raz się przydał rozkładany narożnik. Powiem Ci Gosiu, że jest ładny ale jak dla mnie niefunkcjonalny. Poza tym ja jestem zwolenniczką skóry. Kocham ją, gdy Konmrad obsmaruje narożnik cioastkami lub wyleje picie :))) Przemysl jeszcze kochana... Ja kupiłam mój w Agacie za 2700 i kolory do wyboru do koloru :)))

Do góry