reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
Klaudzia a Ty masz jeszcze to sliczne biale lozeczko??jak masz przyczepiony ten lisc-baldachim??do lozeczka czy jak??

Mam ale rozlozone bo Oli spi od niedawna w kojcu bo obijal sie o rame ciagle i wybudzal. Teraz ma mieciutko ale zle to wplywa na jego kregoslupek bo materaca nie mam jak tam wsadzic bo za duzy jest a ten co jest w kojcu troche sie zalamuje. Ma 2 grube koce podlozone wiec na jakis czas jest ok ale musze cos wymyslec... i nie wiem czy kupic mu lozeczko turystyczne czy moze juz normalne lozko...

a tu obiecane zdjecia pokoiku
robione wieczorem zanim Oliverek poszedl spac takze kolory pokoju troszke inne niz w dziennym swietle. No i tak jak juz wczesniej pisalam brakuje lampy na suficie, jakies firanki no i lozeczko stare stoi przy szafie wiec troche rozprasza na zdjeciu ale mniej wiecej tak to wyglada ;-)
DSC08534.jpg DSC08530.jpg DSC08542.jpg DSC08548.jpg DSC08529.jpg DSC08535.jpg DSC08543.jpg DSC08539.jpg DSC08531.jpg

Klaudzia ty to masz pomysły na pokoiki dla dzieci i wogole :D bede do ciebie sie usmiechc gdy juz bede na swoim :) pozatym ....bardziej mi sie podoba niz ten pokoj u mamy w domu :) ... te zwierzaki 3d to kupilas gdzies konkretnie w sklepie ?? :) a łozko jakich wymiarów ze materac ci nie pasuje z normalnego ????

Klaudzia a Ty masz jeszcze to sliczne biale lozeczko??jak masz przyczepiony ten lisc-baldachim??do lozeczka czy jak??

Klaudzia ty to masz pomysły na pokoiki dla dzieci i wogole :D bede do ciebie sie usmiechc gdy juz bede na swoim :) pozatym ....bardziej mi sie podoba niz ten pokoj u mamy w domu :) ... te zwierzaki 3d to kupilas gdzies konkretnie w sklepie ?? :) a łozko jakich wymiarów ze materac ci nie pasuje z normalnego ????

Dziekuje Kasiu ;-)
Mi tez sie ten bardziej podoba niz u mamy, no ale tamten byl typowo niemowlecy a ten juz na lata ;-) zwierzaki kupilam u mnie w sklepie wszystko za funta. Ogolnie 3 zestawy kupilam. chcialam te z allegro co niektore dziewczyny maja ale nie mialam kasy a te w sumie nie najgorsze z tym ze malutkie ale na zywo wystarczaja ;-)

nie wiem jakie wymiary ma ten kojec ale materac 120x 60 jest za dlugi o jakies 20cm i za waski tez o jakies 20 cm. kojec jest niby prostokatny ale do kwadratu mu wiele nie brakuje. wsumie to oli i tak z reguly spi w poprzek lub w skos wiec jemu tam wymiary odpowiadaja

Ostatnia edycja:
Mam ale rozlozone bo Oli spi od niedawna w kojcu bo obijal sie o rame ciagle i wybudzal. Teraz ma mieciutko ale zle to wplywa na jego kregoslupek bo materaca nie mam jak tam wsadzic bo za duzy jest a ten co jest w kojcu troche sie zalamuje. Ma 2 grube koce podlozone wiec na jakis czas jest ok ale musze cos wymyslec... i nie wiem czy kupic mu lozeczko turystyczne czy moze juz normalne lozko...

robione wieczorem zanim Oliverek poszedl spac takze kolory pokoju troszke inne niz w dziennym swietle. No i tak jak juz wczesniej pisalam brakuje lampy na suficie, jakies firanki no i lozeczko stare stoi przy szafie wiec troche rozprasza na zdjeciu ale mniej wiecej tak to wyglada ;-)
Zobacz załącznik 294245 Zobacz załącznik 294248 Zobacz załącznik 294247 Zobacz załącznik 294249 Zobacz załącznik 294250 Zobacz załącznik 294251 Zobacz załącznik 294252 Zobacz załącznik 294253 Zobacz załącznik 294254
przepieknie!!!

Zobacz załącznik 294245 Zobacz załącznik 294248 Zobacz załącznik 294247 Zobacz załącznik 294249 Zobacz załącznik 294250 Zobacz załącznik 294251 Zobacz załącznik 294252 Zobacz załącznik 294253 Zobacz załącznik 294254

Widzż, że mamy te same mebelki :))) Ja dziś przemeblowanie zrobiłam boo juz mi się znudził Konrada pokoik. Jednak ja tak mam, szybko sie wszystkim nudze...

dla mnie ekstra :-)

Super pokoik ;-)

reklama
Kurcze, tak sobi epatrzyłam na Klaudzi pokoik tyo stwierzdiłam, że chyba za dużo mam zabawek. Stoi cały regał, 2 kosze z ikei zapełnione i 2 koszyczki: jeden w sypialnio a drugi w salonie. Do tego oczywiście 2 jeździki, bujak i 2 kartony maskotek w piwnicy... Powiedzcie, że Wy tez tak macie i że nie jestem nienormalna... :)))

Do góry