xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
to czekam z niecierpliwoscia:-)
Postaram sie wsadzic jakies fotki jeszcze dzis wieczorkiem ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to czekam z niecierpliwoscia:-)
Klaudzia a Ty masz jeszcze to sliczne biale lozeczko??jak masz przyczepiony ten lisc-baldachim??do lozeczka czy jak??
Klaudzia a Ty masz jeszcze to sliczne biale lozeczko??jak masz przyczepiony ten lisc-baldachim??do lozeczka czy jak??
Klaudzia ty to masz pomysły na pokoiki dla dzieci i wogolebede do ciebie sie usmiechc gdy juz bede na swoim
pozatym ....bardziej mi sie podoba niz ten pokoj u mamy w domu
... te zwierzaki 3d to kupilas gdzies konkretnie w sklepie ??
a łozko jakich wymiarów ze materac ci nie pasuje z normalnego ????
przepieknie!!!Mam ale rozlozone bo Oli spi od niedawna w kojcu bo obijal sie o rame ciagle i wybudzal. Teraz ma mieciutko ale zle to wplywa na jego kregoslupek bo materaca nie mam jak tam wsadzic bo za duzy jest a ten co jest w kojcu troche sie zalamuje. Ma 2 grube koce podlozone wiec na jakis czas jest ok ale musze cos wymyslec... i nie wiem czy kupic mu lozeczko turystyczne czy moze juz normalne lozko...
a tu obiecane zdjecia pokoiku
robione wieczorem zanim Oliverek poszedl spac takze kolory pokoju troszke inne niz w dziennym swietle. No i tak jak juz wczesniej pisalam brakuje lampy na suficie, jakies firanki no i lozeczko stare stoi przy szafie wiec troche rozprasza na zdjeciu ale mniej wiecej tak to wyglada ;-)
Zobacz załącznik 294245 Zobacz załącznik 294248 Zobacz załącznik 294247 Zobacz załącznik 294249 Zobacz załącznik 294250 Zobacz załącznik 294251 Zobacz załącznik 294252 Zobacz załącznik 294253 Zobacz załącznik 294254
Mam ale rozlozone bo Oli spi od niedawna w kojcu bo obijal sie o rame ciagle i wybudzal. Teraz ma mieciutko ale zle to wplywa na jego kregoslupek bo materaca nie mam jak tam wsadzic bo za duzy jest a ten co jest w kojcu troche sie zalamuje. Ma 2 grube koce podlozone wiec na jakis czas jest ok ale musze cos wymyslec... i nie wiem czy kupic mu lozeczko turystyczne czy moze juz normalne lozko...
robione wieczorem zanim Oliverek poszedl spac takze kolory pokoju troszke inne niz w dziennym swietle. No i tak jak juz wczesniej pisalam brakuje lampy na suficie, jakies firanki no i lozeczko stare stoi przy szafie wiec troche rozprasza na zdjeciu ale mniej wiecej tak to wyglada ;-)
Zobacz załącznik 294245 Zobacz załącznik 294248 Zobacz załącznik 294247 Zobacz załącznik 294249 Zobacz załącznik 294250 Zobacz załącznik 294251 Zobacz załącznik 294252 Zobacz załącznik 294253 Zobacz załącznik 294254
Mam ale rozlozone bo Oli spi od niedawna w kojcu bo obijal sie o rame ciagle i wybudzal. Teraz ma mieciutko ale zle to wplywa na jego kregoslupek bo materaca nie mam jak tam wsadzic bo za duzy jest a ten co jest w kojcu troche sie zalamuje. Ma 2 grube koce podlozone wiec na jakis czas jest ok ale musze cos wymyslec... i nie wiem czy kupic mu lozeczko turystyczne czy moze juz normalne lozko...