reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
Dziewczyny teraz mi sie przypomniało. A wiec poszukujac inspiracji po necie jaka by tu zakupic lampe synowi do pokoju natknełam sie na takie rozwiazanie Dla mnie rewelacja po prostu szoook. Bardzo bardzo mi sie podoba....szkoda tylko ze za pozno mnie olśniło i juz nie mozna tego zrobic bo juz pomalowane na czysto i musze kupic lampe ale moze kiedys zrobie takie cuś. No szkoda :( Ale moze ktorejs z Was pomysł przypadnie do gustu.

ZAJEB.... zrobilabym tak u Oliverka ale mieszkanie wynajmowane i nie wiem co by wlasciciele na to powiedzieli hehe

Gosiu udusisz mnie chyba.... siedzialam dzis godzine w starym pokoju Oliiverka i co?..... nawet mi przez mysl nie przeszlo zeby zrobic zdjecie firanki... w sumie to nawet nie wiem czy tam wisi, ale zadzwonie pozniej do mamy i zapytam a przy najblizszej okazji Ci cykne.... chyba ze znajde jakies stare zdjecie choc przy oknie raczej nikt nie pozowal heh przepraszam:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Gosia znalazlam jedno stare zdjecie. Niestety zdjecie robione bylo komorka i kolory nie ladne wyszly no i wogole przedmiot demonstrowany na tle okna :-D hahaha to pampki Olivera z kubla na pampersy zawiniete w worek. Oproznialam z mama kubel i jak to zobaczylysmy (Oli mial wtedy ze 2 tyg) to sie usmialysmy i stwierdzilysmy ze ladnie by sie ten "lancuch" demonstrowal na choince heehehe tytul zdjecia "o-z-dópki na choinke"

No a wracajac do tematu to tak wlasnie mniej wiecej wyglada ta firanka. ;-)

02122009076.jpg

Co do różnych kształtów z regipsu to mój zrobił łuk nad barkiem ale zabawy z tym ze hoho ;))) Gosi, nie odpowiedziałam wcześniej, te plafony wieszasz na suficie i taki duży z fajnym motywem ciekawie wygląda.
Dziewczyny, czy któraś ma u siebie firanki makarony? Jeśli tak to czy ja powinnam brać idealny wymiar na okno czy lepiej szerszą aby pomarszczyć?

Klaudzia pomysł dobry ;-) ja ostanio zastanawiałam się na dekoracją świateczną w pokoju Patryka.... hahaha pomysłowa jesteś
Tapety które wcześniej pokazywałyście są super New York też mi najbardziej się podoba
a to pokoik Patryka, kolorowo tu, przez piankowe naklejki i maskotki. Też mam w planach wymianę kanapy, ale chciałabym mu kupić coś mniejszego, bo miałby więcej miejsca do zabawy.

//www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/df03ea0a075c06da.html]
df03ea0a075c06dam.jpg
[/URL]

moja córka ma takie w kolorze szary dąb/cremona super rozwiązanie VOX - Kanapa
bo w zasadzie masz dwójkę dzieci to może takie by wystarczyło

Moja szwagierka ma tą kanapę i ogólnie chwalą sobie że wygodna, ale ona jest ogromna. Łóżko piętrowe wydaje się zgrabniejsze.
Mi się bardziej podobają łóżka piętrowe, takie ikeowskie metalowe.

Klaudzia pomysł dobry ;-) ja ostanio zastanawiałam się na dekoracją świateczną w pokoju Patryka.... hahaha pomysłowa jesteś
Tapety które wcześniej pokazywałyście są super New York też mi najbardziej się podoba
a to pokoik Patryka, kolorowo tu, przez piankowe naklejki i maskotki. Też mam w planach wymianę kanapy, ale chciałabym mu kupić coś mniejszego, bo miałby więcej miejsca do zabawy.

//www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/df03ea0a075c06da.html]
df03ea0a075c06dam.jpg
[/URL]

Fajny pokoik :)

Moja szwagierka ma tą kanapę i ogólnie chwalą sobie że wygodna, ale ona jest ogromna. Łóżko piętrowe wydaje się zgrabniejsze.
Mi się bardziej podobają łóżka piętrowe, takie ikeowskie metalowe.

tak szczerze to wielkościowo są porównywalne, wiesz mi się również podobają łóżka piętrowe no ale do takiego wysokość pokoju to 3 metry musi być żeby był odpowiedni dopływ powietrza, chciałam Pati kupić takie co u góry jest łóżko a na dole np biurko i trochę o tym poczytałam i właśnie było o dopływie powietrza że takie dzieciaki na bóle głowy cierpią etc nie wiem jak to się ma w praktyce bo ja takiego nie posiadam

mi sie podoba te co ma AGA :) i jak bede miala wiecej dzieci to napewno takie bedziemy kupowac ... mialam z siostra "cale zycie" pietrowe i DOSC :| na poczatku frajda a pozniej wojna kto na dole spi bo nikt na gorze nie chciał ... a jak rodzice zmieniali nam lozko to wolałysmy razem spac na jednym zwykłej sofie niz na pietrowym :D

reklama
tak szczerze to wielkościowo są porównywalne, wiesz mi się również podobają łóżka piętrowe no ale do takiego wysokość pokoju to 3 metry musi być żeby był odpowiedni dopływ powietrza, chciałam Pati kupić takie co u góry jest łóżko a na dole np biurko i trochę o tym poczytałam i właśnie było o dopływie powietrza że takie dzieciaki na bóle głowy cierpią etc nie wiem jak to się ma w praktyce bo ja takiego nie posiadam

Naprawdę? Nie wiedziałam o tym!!! To już mi skutecznie z głowy wybiłaś to piętrowe :D

Do góry