reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
Klaudia jak zwykle rewelacja:-)bardzo mi sie podoba:-)i widze mamuty zadza hehe mam taki sam zestaw tylko plus regal czerwony:-)dla mnie te mebelki sa super:-)a naklejki boskie szczegolnie pirat mi sie podoba i zyrafa taka duza:-) ale chyba ogolnie te naklejki nie sa za duze prawda??

Klaudzia a ten lisc do sciany na jakies sroby jest przykrecony??

ojjjjjjjjj ja tez chetnie byc juz cos w mieszkaniu pozmieniala:-)

Dzieki ;-)

Naklejki sa malutkie! Najwieksza zyrafa mysle ze ma okolo 15 cm, ale do tak malego pokoju mysle ze sa wystarczajace ;-) moze kiedys zmienie, ale na razie Oli i tak nie zwraca uwagi na swoj pokoj. W sumie to on tam tylko spi, od czasu do czasu jak jestesmy na gorze to zmienie mu tam pampka albo chwile pobiega po pokoju.

Co do liscia to jest przykrecony do sciany. Do lozeczka go nie zamontujesz raczej. No chyba ze samego liscia jakos tasma, ale nie wiem czy sie utrzyma bo ta lodyga sie wygina i juz na tym specjalnym rzepie nie trzyma sie jakos bardzo mocno.

Klaudzia śliczny pokoik!!! a ten liść nad łózkiem to super pomysł :)
ja musze zabawki posegregowac... pora grzechotki i gryzaki pochować w kartony... leżą tylko i się kurzą

Ja chowam wszystkie zabawki ktorych nie uzywa (bo juz mu sie znudzily) i wyciagam po kilku tygodniach. cieszy sie jakby conajmniej nowa zabawke dostal :-)

ooooooooo widze ze masz taka kolezanke co ja napierw obiecuje a potem sie czeka i czeka i czeka ja juz mam dosc czekania i kupuje naklejki

Wiesz co ona sama zaproponowała jeszcze jak Majki nie było, ze pomaluje jej pokój itd. Maja ma prawie rok a pokój hmmm wola o pomalowanie. Wiec od dzis szukam ekipy ktora sie zajmuje takim rysunkami lub jakiejs utalentowanej osoby która zrobi mi to za rozsadne pieniadze i mam w duxxxx . No.

Wiesz co ona sama zaproponowała jeszcze jak Majki nie było, ze pomaluje jej pokój itd. Maja ma prawie rok a pokój hmmm wola o pomalowanie. Wiec od dzis szukam ekipy ktora sie zajmuje takim rysunkami lub jakiejs utalentowanej osoby która zrobi mi to za rozsadne pieniadze i mam w duxxxx . No.

wiesz ja tez mialam rysunek obiecany zanim K sie urodzil ale doszlam do wniosku ze jak tak dalej pojdzie to do jego 18ur sie nie doczekam i naklejki kupuje...poza tym u mnie pomalowanie kosztuje ok 600zl gdzies widzialam ogloszenie

Szukam kogoś zeby nam pomalował . Mam kolezanke, która zaoferowała swoja pomoc -no tylko ze juz rok czekam.

no to super kolezanke masz... hehe

ooooooooo widze ze masz taka kolezanke co ja napierw obiecuje a potem sie czeka i czeka i czeka ja juz mam dosc czekania i kupuje naklejki

Ja tam i tak uwazam ze naklejki sa the BEST! Jak Ci sie znudza mozna zawsze sciagnac, czy przekleic a tak pomalujesz cos nie wyjdzie i klapa! a z doswiadczenia wiem ze ciezko sie takie obrazki pozniej zamalowuje. ;-)

reklama
Klaudia śliczny pokoik :-):-) zresztą żadna nowość ;-)
pomysł z liściem w kącie rewelacja sama bym tak zrobiła ale nie mam odpowiedniego kąta:-(

Gośka chcesz ten materiał z Ikei bo ja w tym tyg będę w Katowicach

Do góry