reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
Kasia wiem ze to dlugie i za bardzo nie mam gdzie takiego dlugiego powiesic...i myslalam wlasnie aby 4 ramki jakims skosem kolo siebie ale nie wiem czy antyramy czy kolorowe??

Kasia wiem ze to dlugie i za bardzo nie mam gdzie takiego dlugiego powiesic...i myslalam wlasnie aby 4 ramki jakims skosem kolo siebie ale nie wiem czy antyramy czy kolorowe??
ja mysle ze jak ładnie starannie wytniesz to i w antyramę mozesz dac :) albo jak znajdziesz <kwadratowe u mnie przynajmniej bardzo ciezko znalesc> np zielone jak zaba :) albo zielone i zólte :D

zielona żółta
żółta zielona

:D
o tak bym ułozyla :D

A my mamy straszna klitke w młodego pokoju. I tez chcemy cos zrobić mu ale pokój tak 2mx4(3?)

;/

Wyjatkowa moj Oli ma pokoik okolo 2x3m i wystarcza ;) po prostu trzeba jak najmniej i jak najlepiej uzyc przestrzen ;-) dacie rade :)

Gosia w całości w antyramę:-)

Ula turkus z białym by fajnie wyglądał tylko surowo by było
Ilona pokoje trochę przesadzone

Gosiu ja tez bym dala w antyrame, uklad dowolny ale najlepiej tak jak jest lub w kwadracie, jak dla mnie kolorowe ramki + kermit = cyrk ;-) hehe ale zielone bym jeszcze zaakceptowala

Ilona mi tez sie te pokoiki srednio podobaja, ja wogole jestem antyfanka Kubusia Puchatka, za duzo wszystkiego jak dla mnie, choc my mamy wsumie pelno naklejek, ale jakos wydaje mi sie ze bardziej tematycznie wspolgra ze soba.

Ulenka, ja kiedys mialam turkusowa-biala sypialnie, do tego mialam ciemne brazowe dodatki. wygladalo szalowo ale zawsze bylo surowo, dla dziecka jakos mi to nie pasowalo. Za to nie wiem czy pamietasz gdzies na pierwszych stronach byly zdjecia pokoiku Oliverka u moich rodzicow i tam mial sciany fioletowo- mientowe pasy i tez wydawalo mi sie surowo tam, zalowalam ze nie dalam jakiegos cieplejszego kolorku zamiast tej miety np. limonke. Dlatego jak chcesz dac turkus to dodaj jakis cieply kolor pastelowy zebyscie nie dostali oczopląsu, ja bym widziala delikatna (nie majtkowa hehe) limonke ;-)

My tez dalej remontujemy, pomalowalam salon na jasny zielen, ale w koncu zdecydowalam ze chce miec duza fototapete jakiegos miasta (czarno-biala z zoltymi taksowkami w tle) i zielen mi sie juz znudzil, dlatego pomalutku namawiam meza na zmiane, jak tylko fundusze beda to bedzie metamorfoza ;-) kuchnie tez mam tragiczna, no ale mieszkanie wynajmujemy wiec nie chce za wiele zmieniac bo koszty remontu sama musze pokrywac.

Klaudzia pokaż jak wygląda Olinka pokój. Ja nie mam pomysłu u nas jest ten problem że mamy małe mieszkanie i w tym większym pokoju prócz łózka stolika i 2 foteli + stolik tv i samo tv nie ma nic . Więc meble sa w drugim pokoju.

reklama
My wczoraj pomalowalismy Tomiemu pokoj. Mebelki poskrecane, wstawie fotki jak to posprzatam :) Sciany sa w kolorze zielonym, dokladnie takim: Barwy natury - lateksowe farby do wnętrz
(kolor nr 131 zielona herbata), mebelki mam bardzo jasne :) pewnie przez pare dni bedzie tam "bawialnia" zeby sie maly przyzwyczail, a potem wniesiemy lozeczko i ciekawe jak bedzie ze spaniem tam :)

Do góry