reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
U mnie piękne słonce i wiaterek. Remont Olinka pokoju na górze trwa, potem inne pokoje. Zainspirowana jestem pokojem takim, ale podobają mi się kolorki z pierwszego zdjęcia bo takie piekne turkusowe, widać ze w porównaiu z drugim aparat zafałszował kolorystykę na pierwszym.Zobacz załącznik 289626Zobacz załącznik 289627

Najpierw chyba jednak pojadę po wykładzinę dywanową i dopiero dobiorę w takim kolorze zielony a potem niebieski (pewnie będą z mieszalnika te kolory bo nie chcę niebieskiego jako takiego ale coś z turkusem.
Chyba odkopię wątek z pokoikami dla naszyhc maleństw i będę czekała na Wasze propozycje bo zawsze macie jakieś fajne pomysły.

Idę na prysznic i gotować zupkę dla Olinka. Buziaki.:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ula jak dla mnie ten pokój na zdjeciu wyglada strasznie ciemno. Ja bym na twoim miejscu zamiast niebieskich scian pomalowała na biało lub żółty. Bedzie dużo jaśniej ;-)

A macie jakies pomysły na pokój dla dziewczynki?? Tylko nie rózowe sciany ;-)

Ula a jakies słoneczne kolory nie wchodzą w gre? tak jak Kasia mówi jest ciemno w tych pokoikach. Ten fioletowy to już w ogóle ciemnia :)
Co do chust na ddtvn- dramat. Tak zrobiony materiał na odwal sie , ze szok!!!! pitu pitu o niczym wciaz

Ula - zgadzam sie z dziewczynami, turkus jest sliczny, ale dosc ciemny na tak maly pokoik... jak ci bardzo zalezy, to moze sie ogranicz do jednej sciany np. a reszte daj w jakims jasnym zoltym itp. zeby rozjasnic? A jesli juz jestes zdecydowana, to najwyzej mebelki dobierz calkiem jasne - biale?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
U mnie piękne słonce i wiaterek. Remont Olinka pokoju na górze trwa, potem inne pokoje. Zainspirowana jestem pokojem takim, ale podobają mi się kolorki z pierwszego zdjęcia bo takie piekne turkusowe, widać ze w porównaiu z drugim aparat zafałszował kolorystykę na pierwszym.Zobacz załącznik 289626Zobacz załącznik 289627

Najpierw chyba jednak pojadę po wykładzinę dywanową i dopiero dobiorę w takim kolorze zielony a potem niebieski (pewnie będą z mieszalnika te kolory bo nie chcę niebieskiego jako takiego ale coś z turkusem.
Chyba odkopię wątek z pokoikami dla naszyhc maleństw i będę czekała na Wasze propozycje bo zawsze macie jakieś fajne pomysły.

Idę na prysznic i gotować zupkę dla Olinka. Buziaki.:-)

Ula odradzam Ci te kolorki..ja mam identyczne zestawienie u Mai w pokoju i jest niestety ciemno:-(czekam jeszcze troche aby przemalowac na jasniejsze kolorki narazie M nie pozwala bo malowane bylo 8mcy temu...

Ilona mi sie podoba zestawienie z Puchatkiem:-)

Do góry