reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kącik dla naszych Szcześć

a mi dzisiaj bratowa powiedziała że będę miała łóżeczko dopiero początkiem listopada :(( obym wcześniej nie urodziła :)) ale muszę w takim razie wyciągnąć z foli materacyk i niech postoi. Prosiłam że chciałabym mieć na początku października, a tu ona ciągle zmienia datę. Już mnie to wkurza. Gdybym wiedziała to bym nowe kupiła.

a ona ma ci swoje oddac czy jak ze dopiero listopad? ja swoje juz rozłozylam tydzien stoji i se czeka niech sie wietrzy wozek tak samo rozłożony stoi

reklama
a ona ma ci swoje oddac czy jak ze dopiero listopad? ja swoje juz rozłozylam tydzien stoji i se czeka niech sie wietrzy wozek tak samo rozłożony stoi
jej córeczka ma już 3,5 roku i w nim nie śpi. Tylko łóżeczko ma jej koleżanka, która też go nie używa, bo mają jakieś inne. Tylko stoi u tej koleżanki. Moja bratowa po prostu twierdzi że nie ma się co spieszyć, bo przecież skoro termin mam na 23 listopada to po co mi wcześniej:wściekła/y:. Tylko nie wzięła poprawki że od tygodnia odstawiłam tabl na podtrzymanie więc lekarz mówi że może być że do listopada urodzę.:wściekła/y:

jej córeczka ma już 3,5 roku i w nim nie śpi. Tylko łóżeczko ma jej koleżanka, która też go nie używa, bo mają jakieś inne. Tylko stoi u tej koleżanki. Moja bratowa po prostu twierdzi że nie ma się co spieszyć, bo przecież skoro termin mam na 23 listopada to po co mi wcześniej:wściekła/y:. Tylko nie wzięła poprawki że od tygodnia odstawiłam tabl na podtrzymanie więc lekarz mówi że może być że do listopada urodzę.:wściekła/y:

hehe ciekawe kiedy ona miala juz lozeckzo jak w ciazy byla :-p dobrze ze juz koniec pazdziernika :)

ja nie lubie tak wszystkiego zostawiać na koniec. Wolę sama dopilnować żeby wszystko było oki. A jeszcze ona miała mi wypełnienie pościeli przywieźć bo przecież trzeba to wyprać a nie wiem ile będzie schło.

To nasza kołyska, fakt może na linach nie wyglądałaby najlepiej :sorry::sorry::sorry:

Zobacz załącznik 172963
Etna widze ze masz taka sama kolyske jak ja , tylko inne kolorki. Ja moja bede miala kolo naszego lozka, a pozniej jak mala podrosnie to pojdzie do swojego pokoiku do lozeczka. Wiem ze jest najwygodniej miec dziecko przy sobie, ale nie chcialabym aby mala do tego sie za bardzo przyzwyczaila.

Załączniki

• DSC03480.jpg
    DSC03480.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC03481.jpg
    DSC03481.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC03479.jpg
    DSC03479.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 52
Bardzo ładne te wasze kołyski:-):-):-):-) a te karuzele przy nich to chyba takie full wypas??:-):-)
NIUNIANS pogadaj z bratową niech ruszy trochę koleżanką bo ty wciązy że cię to stresuję etc etc może zmięknie??:tak:

Bardzo ładne te wasze kołyski:-):-):-):-) a te karuzele przy nich to chyba takie full wypas??:-):-)
NIUNIANS pogadaj z bratową niech ruszy trochę koleżanką bo ty wciązy że cię to stresuję etc etc może zmięknie??:tak:

no powiedz jej czy nie moze wczesniej bpo chcesz wsyztsko przygotowac itp albo popros brata niech zajedzie do kolezanki :) powiedz ze ciezarnej sie nie odmawia hehe

reklama
Do góry