reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

Kingula82 kuchnia świetna :))))
Ja jak robiłam remont to szukałam dobrego projektanta do kuchni, żeby jak najwięcej szafek w niej upchnąć bo chociaż mieszkanie mam standardowe 50 m2 to kuchnia ma jakieś 5-6 m2 i zazdroszczę wszystkim tym, którzy mają duże kuchnie :))))

reklama
Ka...Mcia a gdzie Twoj pokoik dzieciecy hee??ja czekam i czekam i nie ma...

przylaczam sie do pytania :wściekła/y::tak::tak::tak:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: stoi odłogiiem i czeka chyba na poprane pościelki....:sorry::sorry::sorry:...
tyle że one nie są jeszcze poprane... i nie wiem kiedy będą bo coś weny nie mam:-D
ale ... kupiłam już specjalny proszek wczoraj....:-D więc może za niedługo go skończymy:zawstydzona/y::-p
ważne że mebelki są i naklejki na ścianach:laugh2: to już dużo nie zostało;-)

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: stoi odłogiiem i czeka chyba na poprane pościelki....:sorry::sorry::sorry:...
tyle że one nie są jeszcze poprane... i nie wiem kiedy będą bo coś weny nie mam:-D
ale ... kupiłam już specjalny proszek wczoraj....:-D więc może za niedługo go skończymy:zawstydzona/y::-p
ważne że mebelki są i naklejki na ścianach:laugh2: to już dużo nie zostało;-)

to daj zdjecia chociaz tych scian bom bardzo ciekawa:-)wiec lec i rob nam tu zdjecia ale juz!!!:cool::cool::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

ale ja chciałam tak w całości.... bo pusta kołyska to beznadziejnie wygląda....:-p
a tak to ładnie wszystko zrobimy... i w całoścu pokoik będzie ładniej wyglądał....:tak:

MY CHCEMY ZDJECIA TAKIEGO POKOIKU JAK JEST TERAZ!!i nie przeszkadza nam ze kolyska pusta:-)potem dasz zdjecie jak juz zalozysz posciel:-)

dobra przekonałaś mnie:-p hehe
jak będę łaskawie wstawać... to pójdę porobić focie i wkleję jesscze dziś:tak:
obiecuję....
ale same ściany.... poucinam kołyski i wszystko:-D

dobra przekonałaś mnie:-p hehe
jak będę łaskawie wstawać... to pójdę porobić focie i wkleję jesscze dziś:tak:
obiecuję....
ale same ściany.... poucinam kołyski i wszystko:-D

Nie, nie ucinaj kołyski
My pomalowaliśmy pokój w sobotę.Łożeczko ma być w połowie pazdziernika i cały kącik wtedy zrobiony dla maluszka. Kurde chyba ostatnia jestem w przygotowaniach.Widzę że większość już ma wszystko naszykowane ..o kurka..:-D:-D:-D

reklama
Nie, nie ucinaj kołyski
My pomalowaliśmy pokój w sobotę.Łożeczko ma być w połowie pazdziernika i cały kącik wtedy zrobiony dla maluszka. Kurde chyba ostatnia jestem w przygotowaniach.Widzę że większość już ma wszystko naszykowane ..o kurka..:-D:-D:-D

a wlasnie ze nie jestes ostatnia w przygotowaniach bo ja nie mam jeszcze nic oprocz pomalowanych scian:-)lozeczko w piwnicy stoi,posciel i mebelki w sklepie:-)hehe :-D:-D:-D:-D

Do góry