reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

Dziewczyny, a ja pomalutku koncze pokoik, zostaja jeszcze drobne rzeczy, ale efekt juz i tak widac. mam nadzieje tylko ze dzidzia nam nie splata figla i na pewno urodzi sie dziewczynka :-) Bo chlopcu by raczej ten pokoik nie pasowal :laugh2:

fajowy pokoik...
u mnie D wczoraj zlozyl szfe a dzis ma walczyc z reszta....:tak: no i zobaczymy...musze jeszcze kupic firanke, karnisz i inne pierdolki.....

reklama
no to was pociesze..moj pokoik dla dwojga ma 2 metry na 4...:-(no ale pocieszam sie ze lepszy taki niz zaden..a tak wogole wychodze z zalozenia ze dzieci i tak nie beda tam spedzac duzo czasu bo raczej wszyscy w salonie siedzimy:tak:jedynie wazne jest to by dziecko mialo swoj kacik wlasny...no i ciesze sie ze ja mam jakie takie warunki na to:tak:u mnie bedzie stalo lozko pietrowe i szafa...to jak narazie musi wystarczyc...a do jakiegos czasu lozeczko niemowlece bede miec u siebie w sypialni:tak:
hm..jak narazie zdjec nie wklejam bo niemam sie czym pochwalic..jestesmy na etapie regipsow i murowanie scian:wściekła/y:no ale za to juz ladna lampe kupilam w kolorze...hijihji..limonki..no i tapete dzis jade kupic..tez limonka plus biale...no i lozko matiego bede teraz malowac...mam nadzieje ze to co wymyslilam jako tako bedzie to do siebie pasowalo...niestety musze ten pokoik podzieli na dwoch i nie za bardzo mi przyklejac misie czy krasnalki jakies...bo moj 6 letni mati by sie obrazil:-Dze woli mek quinn..vczy jak to sie tam pisze albo spaidermenny..hehe...:rofl2:

Kinga śliczny pokoik.
Nasza niunia będzie do około 2lat w sypialni miec swój kącik, potem "na chwilkę" ze starszym bratem. Mamy poddasze przeznaczone na pokoje dziecinne, ale przecież 5 i 2 latek nie będą chciały same na piętrze byc, więc nie spieszy nam się z urządzaniem :rofl2:

Dziewczyny - macie śliczne pokoiki i kąciki dla maluszków :-) :-) Jestem pełna podziwu!! Dziubasek, piękny kolor ścian! No i zobaczyłam jak pościel ciuchcia prezentuje się już w łóżeczku ;-) Też taki komplecik zakupiłam :-)

U mnie wszystko jeszcze popakowane i składowane w dużym pokoju. Ciągle jeszcze nie wiemy gdzie będziemy mieszkać, więc wstrzymujemy się tak długo jak tylko będzie można. Zostało jeszcze 2 miesiące, ale ja mam jeszcze tyle do zrobienia, że szok!!! Tylko gdzieś chęci mi ostatnio uciekły :-( Musze wziąć się w garść i do roboty!

Dziewczyny mam pytanko nie na temat naszych pokoikow dla malenstw ale to jedyne miejsce gdzie moge zapytac... czy macie jakies polecone firmy mebli kuchennych? interesuje mnie nowoczesne fronty matowe w bieli lub popielu...
;-);-)

reklama
Dziewczyny mam pytanko nie na temat naszych pokoikow dla malenstw ale to jedyne miejsce gdzie moge zapytac... czy macie jakies polecone firmy mebli kuchennych? interesuje mnie nowoczesne fronty matowe w bieli lub popielu...
;-);-)

najlepsza kuchnia bedzie jak wezmiesz jakiegos pana co robi na zamowienia i powymyslasz mu ze slabo bedzie i bedziesz miala niepowtarzalna sliczna wedlug swojego projektu kuchnie :)

Do góry