My mamy meble w kuchni jasny front, wenge środek, wyglądają fajnie, są małe, bo kuchnia też jakaś rewelacyjnie duża nie jest, ma 8 metrów.
Ale robiliśmy na zamówienie meble do dużego pokoju wzór jak z BRW z tym, że w BRW bez ławy dalibyśmy ponad 3000 zł, a u stolarza za same meble daliśmy 1900 zł + 250 zł ława, potem wkleję fotkę dużego pokoju. Ale czemu piszę o meblach pokojowych jak pytałaś o kuchenne, bo oni robią na wymiar kuchenne też i mają piękne fronty na wysoki połysk i normalne, no bajeczne, a drodzy nie są. Jak wkleje fotki pokoju i Ci się spodoba to mogę dać Ci nr telefonu do nich, przyjadą zaprezentują Ci projekt, pokażą fronty i może warto zamówić u nich. A są z Twardogóry- to blisko.
Madzia to ja tez poprosze o namiar na tych co robili wam meble do salonu..a nie wiesz czy kuchenne tez by zrobili ze wzoru innej firmy??a gdzie Wy swoje meblek kuchenne kupowaliscie??aha i w jakim czasie wykonali Wam te meble do salonu??
Ola fajnie miec meza inz zawsze mozna na czyms zaoszczedzic:-)i fakt ceny schodow sa powalajace:-)podoba mi sie kolor tego frontu kuchennego co chcesz..