reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

My mamy meble w kuchni jasny front, wenge środek, wyglądają fajnie, są małe, bo kuchnia też jakaś rewelacyjnie duża nie jest, ma 8 metrów.
Ale robiliśmy na zamówienie meble do dużego pokoju wzór jak z BRW z tym, że w BRW bez ławy dalibyśmy ponad 3000 zł, a u stolarza za same meble daliśmy 1900 zł + 250 zł ława, potem wkleję fotkę dużego pokoju. Ale czemu piszę o meblach pokojowych jak pytałaś o kuchenne, bo oni robią na wymiar kuchenne też i mają piękne fronty na wysoki połysk i normalne, no bajeczne, a drodzy nie są. Jak wkleje fotki pokoju i Ci się spodoba to mogę dać Ci nr telefonu do nich, przyjadą zaprezentują Ci projekt, pokażą fronty i może warto zamówić u nich. A są z Twardogóry- to blisko.

Madzia to ja tez poprosze o namiar na tych co robili wam meble do salonu..a nie wiesz czy kuchenne tez by zrobili ze wzoru innej firmy??a gdzie Wy swoje meblek kuchenne kupowaliscie??aha i w jakim czasie wykonali Wam te meble do salonu??

Ola fajnie miec meza inz zawsze mozna na czyms zaoszczedzic:-)i fakt ceny schodow sa powalajace:-)podoba mi sie kolor tego frontu kuchennego co chcesz..

reklama
Wracając do tematu mebli oto fotki z naszego mieszkania:
Szafa na przedpokoju, bardzo pojemna, robił ją i szafjkę na buty Andrzej Głuchy tel. 502219267, czas realizacji ok. 2,5 tyg.

druga strona przedpokoju i szafka na buty, którą robił właśnie ten Andrzej.

Duży pokój ściana wrzosowa, ten zestaw mebli robił nam Łukasz, nazwiska nie pamiętam, a nie wiem gdzie wsadziłam umowę, jego nr tel. 609162688, jakość i wykonanie I klasa, czekaliśmy z 3 tyg., he.. jak się z nim zgadałam to wyszło, że jego żona też rodzi w listopadzie, termin ma na 11.11 i córeczkę będą mieć:

a to fotka, którą zrobiłam przy wieczornym świetle

no i ława, za jedyne 250 zł, którą też robił Łukasz

Meble kuchenne kupiliśmy w leroy merlin na promocji.
I Andrzej i Łukasz robią meble na wzór innych firm, mają też swoje własne pomysły, najlepiej zadzwonić umówić się na pomiar, wycenę i uzgodnić wzór. My jesteśmy bardzo zadowoleni:-):-):-):-):-)

I Andrzej i Łukasz robią meble na wzór innych firm, mają też swoje własne pomysły, najlepiej zadzwonić umówić się na pomiar, wycenę i uzgodnić wzór. My jesteśmy bardzo zadowoleni:-):-):-):-):-)

ślicznie masz w mieszkanku:tak: wrzosoway teżśliczny kolorek:-D
ale widzę łądną reklamę zrobiłaś.... hiiiii:-p

no tylko ja myślę że mebelki wybrałabym nieco jaśniejsze... dokładniej w brązie ... taki kolor podoba mi się najbardziej:tak:

No w sumie reklamę im zrobiłam, ale jestem tak zadowolona z nich, że wszystkim znajomym ich polecam. A i dzieki za komplemencik dla mojego mieszkania:zawstydzona/y::tak: w drugim pokoju mamy jasne meble, ale to pokoik, który szykuję dla Patryka, więc jak już zrobimy wszystko to wkleję fotki.

[...]
druga strona przedpokoju i szafka na buty, którą robił właśnie ten Andrzej.

[...]
ladna ta pomarańczka w przedpokoju :-) taki sam kolorek wymyslilam jak ostatnio malowalismy, ale reszta mam inne, w saloniku jasno-zolty, sypialnia zielona, a na pokoj Tomka jeszcze nie mam pomyslu, tym bardziej ze na razie bedzie mieszkal w naszej sypialni ;] jak Ł odeśpi jutro nocke, to zrobie fotke kącika, w ktorym ostatnio stoi juz zlozone łóżeczko, no i musze w koncu zdecydowac sie na posciel i wszelkie lozeczkowe dodatki;]

reklama
klaudzia, bardzo spodobaly mi sie twoje fototapety. gdzie je kupilas? nazywaja sie jakos szczegolnie?

Banana widzialam wszystkie te naklejki na ebayu :) Bardzo ladne.
a tu link do moich naklejek..
BABY ZOO WALL STICKERS 42 STIKAROUNDS STICKAROUNDS NEW on eBay (end time 04-Oct-09 12:18:43 BST)

Szczerze polecam, choc nie sa duze, naprawde ladnie wygladaja i do daja taki niemowlecy wystroj pokoikowi :tak::-) jak chcesz to moge ci zrobic zdjecia z blizsza zebys mogla sie dokladniej przyjzec ;-)

Nie pamietam nazwy fimry naklejek bo pudelko w ktorych przyszly naklejki wyrzucilam ale jak tylko sobie przypomne to dam znac :tak::-)

Madziu sliczne mieszkanko masz :-):-) o bardzo gustownie urzadzone :-)

Olica koncik dla Malwinki bardzo ladny :tak::-) sliczna ta poscielka :-)

Do góry