reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
Dzięki dziewczyny :zawstydzona/y: Jak zdecyduję się jaki materiał wstawić w parawan, to pokażę :-) A oryginalnie miał beżowy, ale wydaje mi się za mdły. Wypiorę go jeszcze i zobaczę... Parawan kupiłam oczywiście w sklepie z rupieciami :-D

Wczoraj złożyliśmy łóżeczko i trochę przemeblowaliśmy nasz pokoj 17m2.
Juz nie mogę się doczekać aż odbierzemy w październiku nasze własne M.
Mam nadzieję, że na święta będziemy już u siebie.
Póki co mieszkamy z moim bratem i bratową na 48m2.

Załączniki

• DSC02345.jpg
    DSC02345.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 131
  • DSC02346.jpg
    DSC02346.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 104
  • DSC02349.jpg
    DSC02349.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 105
  • DSC02348.jpg
    DSC02348.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 121
Ostatnia edycja:
Wczoraj złożyliśmy łóżeczko i trochę przemeblowaliśmy nasz pokoj 17m2.
Juz nie mogę się doczekać aż odbierzemy w październiku nasze własne M.
Mam nadzieję, że na święta będziemy już u siebie.
Póki co mieszkamy z moim bratem i bratową na 48m2.

fajniutki kacik dla maluszka:-)i kolorek scian tez super:-)widze lubisz kolor czerwony :-)

a mi sie udalo wczoraj kupic drzwi do mieszkania..bo normalnie to 4tyg min oczekiwania:-)w srode nam je przywioza:-)i ogolnie wczoraj jak weszlam do nowego m to doszlam do wniosku ze bedziemy miec bardzo kolorowo ale mi sie podoba:-)

Ola zycze Ci zeby developer oddal Wam mieszkanko w terminie..a juz cos tam robicie czy jeszcze nic??

Dzięki Gosiu :-)
Odbiór niby jakos w październiku ma być...
Narazie nie mamy tam wstępu hehe.
Mamy ju z schody, bo mieszkanie jest dwupoziomowe.
Mamy już 80m parkietu -jesion -kupiony w Leroy Merlin-leży u mnie w pracy w magazynie.
Mamy kafle do obu łazienek, trochę farb i tego typu pierdół budowlanych.
Lada dzień składamy zamówienie na umywalki, zlew, wannę i baterie.

Rozglądamy się za meblami kuchennymi do naszego aneksu kuchennego.
Chcę fioletowe meble, kremowe kafle między nimi.
Salon też jagodowo-kremowy.
Krótkie ściany jagodowe, a długie ściany kremowe.

A Wy ju z mieszkacie w nowym M ?

PS UWIELBIAM CZERWONY KOLOR :-d
Dobrze zauważyłaś :-)

Jedna łazienka na górze bedzie szaro-czerwona :-)

Mamy już 80m parkietu -jesion -kupiony w Leroy Merlin-leży u mnie w pracy w magazynie.

a gdzie kupowaliscie schody??bo my tez mamy mieszkanie 2poziomowe i ze schodami mamy problem:-(ja chce miec salon lawendowy wiec podobnie jak Ty hehe:-)i ogolnie do salonu fioletowe dodatki:-)a kuchnie zielona bedziemy miec hehe:-)w meble gawin sa fajne:-)Mu jeszcze nie mieszkamy bo wykanczamy dopiero...a drzwi juz zamowiliscie do pokoi i lazienek??Ja mam np przedpokoj "tropikalna pomarancza"hehe:-)i widze podobny metraz bedziemy miec:-)i moj m sobie chce zrobic na gorze lazienke w ciemnych kolorach a na pierwszym poziomie bedzie zielona z Paradyza:-) dokladnie taka Paradyż nchodz nie tak wielka hehe:-)

My mamy meble w kuchni jasny front, wenge środek, wyglądają fajnie, są małe, bo kuchnia też jakaś rewelacyjnie duża nie jest, ma 8 metrów.
Ale robiliśmy na zamówienie meble do dużego pokoju wzór jak z BRW z tym, że w BRW bez ławy dalibyśmy ponad 3000 zł, a u stolarza za same meble daliśmy 1900 zł + 250 zł ława, potem wkleję fotkę dużego pokoju. Ale czemu piszę o meblach pokojowych jak pytałaś o kuchenne, bo oni robią na wymiar kuchenne też i mają piękne fronty na wysoki połysk i normalne, no bajeczne, a drodzy nie są. Jak wkleje fotki pokoju i Ci się spodoba to mogę dać Ci nr telefonu do nich, przyjadą zaprezentują Ci projekt, pokażą fronty i może warto zamówić u nich. A są z Twardogóry- to blisko.

reklama
Gosiu schody robimy na własną rękę , bo jakaś firma to zrobi za minimum 15 000:szok:
Mój mąż skombinował stal, zaprojektował schody w Auto Cad-zie, bo jest inz budownictwa i tą stal pociął nam i pospawał taki spawacz .
Schody są zabiegowe, ażurowe na konstrukcji stalowej dwubelkowej.
Stolarz tylko musi nam teraz stopnie zamontować jak zamontujemy stelaż.
Całość wyniesie nas 6 000 zł a nie 15 000 zł :-)

Patrzyłam na Twoją łazienkę, ale ja niestety nie lubię łazienek w kolorze zielonym.
Pokoje tak, ale łazienki jakoś średnio mi się widzą w tym kolorze.

Drzwi jeszcze nie zamawialismy, ale chyba będziemy robić u stolarza jesionowe tak jak parkiet i schody.
Drzwi pomalujemy jedynie lakierem.
No , ale każdy ma swój gust i swoje upodobania.

Madziek czekam na fotki :-)
Jadę w piątek no Bralina do Vernotti oglądac kuchenne meble, ale ten kontakt do Twardogóry też poproszę.

Fronty chciałabym w takim kolorze-jagodowym:

http://vernotti.pl/pl/fronty_presto/product/3882/Fioletowy_NCS_S-6020-R50B

I raczej i górne szafki i dolne takie same-matowe.

Ostatnia edycja:
Do góry