reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

to tak jak ja :)

a tak na prawdę to ostatnie 2 tygodnie wszystko zamierzam kupić- taki mam plan :-p
ale na dwa tygodnie przed planowanym porodem to autentycznie spakuję torbę;-)

moja mama wczoraj mi powiedziała bardzo ważną rzecz... że tego niestety nie zaplanuję. a ja jestem mistrzem planowania: zaplanowałam kiedy zrobie zakupy, kiedy kupie sobie rzeczy, że o terminie porodu nie wspomnę (tu oczywiście przybliżony termin)...

ale coś czuję, że ten plan w łeb ostro weźmie:sorry2:
Nie wszystko mozna zaplanowac...to najmniej:sorry2:, ale moze sie uda?
Ja mialam wszystko zaplanowane w pierwszej ciazy, ale tak, aby na 100% byc przygotowana na miesiac wczesniej. W ostatnim miesiacu to tylko porzadki byly, mycie okien, firanki itd.
Teraz mylalam, ze nad wszystkim planuje a tu sie okazuje, ze maly pcha sie na swiat. Zamierzam byc gotowa ze wszystkim(torba tez) na 1.10 czyli 1.5miesiaca wczesniej(2 tyg wczesniej niz w pierwszej ciazy). Taki margines bledu;-) w wyliczeniach. A chcialam w przyszlym tyg myc okna. Zostawie to jednak na tydzien przed terminem-jak donosze:tak:do tego czasu;-)

reklama
Zrobilam fotki pokoiku, niestety jest malutki i nie mogłam sfotografować żadnej ściany w całości.
Genaralnie w realu wygląda lepiej, bo na fotkach tak sę wydaje naćkane rózności.

Kilolek ale pieknie:-)Rewelacja!!naklepki prasowalas na scianie przez pieluche zeby sie lepiej trzymaly??

Ostatnia edycja:
Zrobilam fotki pokoiku, niestety jest malutki i nie mogłam sfotografować żadnej ściany w całości.
Genaralnie w realu wygląda lepiej, bo na fotkach tak sę wydaje naćkane rózności.
śliczny pokoik....:-)
wygląda to rewelacyjnie po prostu.....
mój też malutki i też muszę częściowo fotki robić....:zawstydzona/y:
i tak samo mam trochę małych naklejek ... więc mniej więcej sobie wyobrażam....:-D
i napewno naćkane nie jest :-p

Kilolek a mebelki z ikei masz??te biale??i naklejki prasowalas na scianie przez pieluche zeby sie lepiej trzymaly??bo slyszalam ze jest taki sposob na trwalosc tych naklejek:-)

Kilolek a mebelki z ikei masz??te biale??i naklejki prasowalas na scianie przez pieluche zeby sie lepiej trzymaly??bo slyszalam ze jest taki sposob na trwalosc tych naklejek:-)
meble sama przerabiałam z prlowskiej meblościanki, a łóżeczko dostałam uzywane, drewexu jest.
Naklejki tylko nakleilam ale właśnie sie zastanawiałam co dalej zrobić, bo słyszałam o nagrzewaniu suszarką ale w instrukcji nic o tym nie było. I teraz sma nie wiem, bo nie chcę znowu zaszkodzić.

meble sama przerabiałam z prlowskiej meblościanki, a łóżeczko dostałam uzywane, drewexu jest.
Naklejki tylko nakleilam ale właśnie sie zastanawiałam co dalej zrobić, bo słyszałam o nagrzewaniu suszarką ale w instrukcji nic o tym nie było. I teraz sma nie wiem, bo nie chcę znowu zaszkodzić.

to napisz do sprzedawcy czy on poleca taka metode nagrzewania naklejek..bo wiem ze niektorzy sprzedawcy wlasnie nie pisza o tym w akucji ale jak sie o to zapyta to poleca ta metode!!

a jak to się dokładnie robi? Bardzo gorące to żelazko? A pielucha kilka razu zlożona rozumiem?

reklama
Do góry