reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
Dzięki Kilolek.. zapewne ominęłam go w sklepie, bo wydawał mi się za jasny, ale te bardziej nasycone kolory wyglądają na ścianach krwiożerczo brr.. U Ciebie jest to chyba również kwestia połączenia z piaskowym.. Dlatego niebieski jeszcze bardziej zdelikatniał.
być moze. Przedtem miałam "błekitną chmurkę" dekorala i pokój wyglądal dość ponuro. Jak znajdę starą fotkę to CI pokażę.

ona prasowala przez jedna warstwe pieluchy flanelowej a zelazko ustawione na srednio goraco!
dzieki wypróuję wieczorem

Złożyliśmy już łóżeczko dla małego.
Niestety jako tako swojego miejsca mały nie bedzie miał bo mamy jeden duży pokój
8753466f35cc0c73.jpg

Złożyliśmy już łóżeczko dla małego.
Niestety jako tako swojego miejsca mały nie bedzie miał bo mamy jeden duży pokój
fajne łóżeczko i pościel :-) moja mała też będzie mieszkać z nami, bo też mamy jeden pokój! wydzieliłam jej tylko taki kącik w rogu pokoju! na początek musi wystarczyć. za jakieś 2 lata chcemy się zamienić na większe mieszkanie, więc wtedy dopiero będzie miała swój pokoik!

kilolek pokoik rewelacja!!!!! super kolorki i te naklejki :) bardzo mi się podoba!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kilolek pokoik rewelacja!!!!! super kolorki i te naklejki :) bardzo mi się podoba!
dzięki. Pościelka urocza.

A co do prasowania naklejek to bardzo polecam tą metodę. Uprasowałam ściany (sąsiedzi na pewno mili ubaw po pachy :sorry2:) i naprawdę super poprzywierały. Już sie tak strasznie nie świecą i nie odróżniają fakturą od ściany. Nadal oczywiscie widać, ze to naklejki ale są teraz w dotyku takie chropowate jak ściana i nic a nic nie odstaje. Tylko ja prasowałam gorącym żelazkiem, bo na średnim za długo sie schodziło.

vill, fajna pościel :))))
Ja tez mam złożone już łóżeczko i komodę. Pościel przyszła więc wklejam zdjęcia :)))
Nie wszystko jest jeszcze gotowe, brakuje lampki, naklejek i takich różnych :))) ale mniej wiecej kącik w naszej sypialni tak bedzie wyglądał.

Załączniki

• DSC00728.jpg
    DSC00728.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 88
  • DSC00729.jpg
    DSC00729.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 83
  • DSC00731.jpg
    DSC00731.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 83
  • DSC00732.jpg
    DSC00732.jpg