reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
Klaudzia cudowny!!!!
i nie potrzeba już więcej naklejek.
Nasze pokoiki to strasznie blado a tym tle wypadają :-(

pokoik pierwsza klasa:-)jak z broszury:-Dja z checia bym wkleila moje..no ale niestety na jakiekolwiek efekty jeszcze musze poczekac...jak narazie to mory i futryny wyburzone no i nadal tam stoi kuchnia bym mogla jakos funkcjonowac i gotowac do czasu az kuchnia znajdzie sie w salonie na swoim miejscu:tak:ale zrobilam pare fotek jak wyglada teraz no i potem po remoncie wkleje i te i te zdjecia:tak:z trym ze napewno nie bedzxie taki ladny jak twoj xxxklaudziaxxx:tak:nie mam zbytniego pola do popisu bo strasznie malutkie pomieszczenie mam...no ale lepsze takie niz zadne:tak:

Klaudzia gały mi wyszły:szok::szok::szok::szok: REWELACJA!!!! Pokoik jak z bajeczki, no przepięknie.Masz naprawdę artystyczny zmysł i wyczucie.PIĘKNIE!!!! Napatrzeć się nie mogę :-):-):-)

No to moge sie wkoncu pochwalic "swoim" pokoikiem :)

Pewnie jeszcze cos poprzekladam i cos pododaje ale narazie efekt taki jak widac ;-) Mam nadzieje ze sie spodoba :-)

Przepraszam za ilosc zdjec ale nie moglam zdecydowac ktore wsadzic :zawstydzona/y:

Klaudia pokoj zarabisty:-)super wyglada..wszystko ladnie do siebie pasuje no i tak szybciutko poszlo:-)jestem pod wielkim wrazeniem:-)

reklama
ajjj dziewczyny siedze czerwona jak burak :zawstydzona/y::zawstydzona/y: dziekuje za te mile slowa i ciesze sie przeogromnie ze sie wam podoba ;-)

I nie uwazam by moj pokoik byl lepszy od ktoregokolwiek ktory byl tu wczesniej pokazywany czy dopiero bedzie. Kazdy jest wyjatkowy, a najwazniejsze ze aniolki beda mialy czysciutko i przytulnie :)

Jezeli chodzi o predkosc wykonania to faktycznie szybciutko, no ale majac tate i meza budowlanca, ja sama pedzelek im wyrywalam i to co moglam tzn gdzie dosieglam siedzac na stoleczku to cosik malowalam.
No i kochana mama pomogla mi posprzatac wszystko, a ja juz tylko dekorowalam :)

No to moge zabrac sie za pransko :-) komoda i szafa czysciutka to moge juz ukladac na gotowo :-)

Do góry