reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
Tak jak obiecąłam robocze fotki pokoiku. Niestety tak jak uprzedzałam niewiele widać. Większośc powierzchni ściian jest niebieska - taki kolor niezapominajki, będzie to morze a te żółte to będzie piasek na plaży i na dnie oceanu
super to wyglada:-)
A my dziś wykleilismy pokój maluszka. Moim zdaniem wyszlo naprawde fajnie:

Sylaba pieknie Ci wyszedl ten pokoj:-)

z tym poczekam na naklejki, bo tam są w zestawie jakieś wodorosty i troszkę koralowców.
Naklejki na ścianę RYBKI, MORZE, OCEAN!!! (709897267) - Aukcje internetowe Allegro
chyba będzie wzór 2 i 3 ale jeszcze do końca nie zdecydowałam

Sliczne te naklejeczki :tak::tak: I faktycznie maja rozne wodorosty :) superancko

Sylaba nie wyszlo to fajnie.............. Wyszlo PRZESLICZNIE :) Delikatnie ale ma to cos, naprawde super.

Tak na jednej, niestety to jedyna prosta ściana w pokoju pozostałe są skośne, a no i są jeszcze ważki które latają nad lóżeczkiem ale nie zrobiłam im zdjęcia

No to poprosimy zdjecie z drugiej strony hehe :) wazka jest przekochana, zauwazylam ja po poscie Kilolka

Lotka przykro ze nie mozesz juz teraz kombinowac co zrobic z pokoikiem ;-)Ale najwazniejsze jest to ze dodatkowy pokoik posiadacie i zawsze bedzie mial maluszek swoje miejsce :) Jak nie teraz to za pol roku ale jednak :-)

tak. Na 3 ścianach jest żółte na samej górze i to ma być plaża, a na jednej jest przy podłodze i to jest piasek pod wodą. A cała rreszta to ocean. Genaralnie to wszystkie nakklejki będa jakby "podwode" i będę musiałą się nagimnastykować by coś wymyślić na tą "plażę". Tak naprawdę to wcale jej nie powinno być i wystarczyłby sam ocean ale chciałąm trochę rozjaśnić pokój, złamac kolor. Poprzdno był sam niebieski (fakt, że trochę ciemniejszy) i pokój sprawiała bardzo zimne wrażenie. Chciałam go trochę ocieplić. Dlatego tego żółtego jest naprawdę niewiele
tak też myśląłam że pewnie będzię świat podwodny :-)
więc już widzę mniej więcej co miałaś na myśli.... bo jak na początku myśląam plaża... a tu 5 cm żółtego to mówię dziwne... ale wolę spytać;-):zawstydzona/y:
i dobrzew że nie palnęłam że za mało plaży masz... hiiiii
w takim razie czekan na naklejki żeby efekt widzieć.....:tak:
napewno będie ślicznie :-)

sylaba świetnie... jak w bajce normalnie.....:-D

kilolek będzie ślicznie
sylaba pięknie wam to wyszło
Ja czekam aż mój M powynosi niepotrzebne meble z pokoju dzidzi i poprawi troszkę farbę na ścianie. Nie będziemy malować bo malowaliśmy wszystko w październiku więc szkoda troszkę kasy. Ściany są takie pomarańczowe i chyba będzie pokój Kubusia Puchatka. Jak tylko zaczniemy to będę wklejała zdjęcia na bieżąco ale to pewnie dopiero za miesiąc :((

dziewczyny sliczne pokoje :-):-):-) ja tez zaczęłam się zastanawiać jak pomalować pokój małej jest niewielki i jeszcze ma skosy więc zbytnio nie poszaleje ale cóż większy jest zajęty przez starszą siostrę ;-)
oglądałam naklejki i myslałam o czyms takim
NAKLEJKI MIKINO*ŻABULINKI*XL 1,5m2 (708290677) - Aukcje internetowe Allegro

a mojemu W podoba sie
TNIEMY CENY!!! ANIOŁKI - średni zestaw NOWOŚĆ! (717732037) - Aukcje internetowe Allegro
albo
NAKLEJKI KOTKI PSOTKI - zestaw średni NOWOŚĆ!!! (709406256) - Aukcje internetowe Allegro

dziewczyny sliczne pokoje :-):-):-) ja tez zaczęłam się zastanawiać jak pomalować pokój małej jest niewielki i jeszcze ma skosy więc zbytnio nie poszaleje ale cóż większy jest zajęty przez starszą siostrę ;-)

a mojemu W podoba sie
TNIEMY CENY!!! ANIOŁKI - średni zestaw NOWOŚĆ! (717732037) - Aukcje internetowe Allegro
albo
NAKLEJKI KOTKI PSOTKI - zestaw średni NOWOŚĆ!!! (709406256) - Aukcje internetowe Allegro

a mi sie podobaja aniolki:-)

reklama

a mojemu W podoba sie
albo
jak dla mnie też aniołki.....:tak:
choć jak na jednego spojrzałam tego z trąbką.... to skojarzył mi się ze świętami:-p
ale całość wygląda super :-)

Do góry