reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

Tak jak obiecąłam robocze fotki pokoiku. Niestety tak jak uprzedzałam niewiele widać. Większośc powierzchni ściian jest niebieska - taki kolor niezapominajki, będzie to morze a te żółte to będzie piasek na plaży i na dnie oceanu

Załączniki

• IMGP8782.jpg
    IMGP8782.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 51
  • IMGP8783.jpg
    IMGP8783.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 45
reklama
śliczne kolorki...
a cciałam tak tylko spytać czy to ma wyglądać tak że żółte będzie na górze i na dole ??
bo jeśli żółte to plaża to tak jakoś wysoko

śliczne kolorki...
a cciałam tak tylko spytać czy to ma wyglądać tak że żółte będzie na górze i na dole ??
bo jeśli żółte to plaża to tak jakoś wysoko
tak. Na 3 ścianach jest żółte na samej górze i to ma być plaża, a na jednej jest przy podłodze i to jest piasek pod wodą. A cała rreszta to ocean. Genaralnie to wszystkie nakklejki będa jakby "podwode" i będę musiałą się nagimnastykować by coś wymyślić na tą "plażę". Tak naprawdę to wcale jej nie powinno być i wystarczyłby sam ocean ale chciałąm trochę rozjaśnić pokój, złamac kolor. Poprzdno był sam niebieski (fakt, że trochę ciemniejszy) i pokój sprawiała bardzo zimne wrażenie. Chciałam go trochę ocieplić. Dlatego tego żółtego jest naprawdę niewiele

tak. Na 3 ścianach jest żółte na samej górze i to ma być plaża, a na jednej jest przy podłodze i to jest piasek pod wodą. A cała rreszta to ocean. Genaralnie to wszystkie nakklejki będa jakby "podwode" i będę musiałą się nagimnastykować by coś wymyślić na tą "plażę". Tak naprawdę to wcale jej nie powinno być i wystarczyłby sam ocean ale chciałąm trochę rozjaśnić pokój, złamac kolor. Poprzdno był sam niebieski (fakt, że trochę ciemniejszy) i pokój sprawiała bardzo zimne wrażenie. Chciałam go trochę ocieplić. Dlatego tego żółtego jest naprawdę niewiele

Mi sie podoba :) i wlasnie efekt plazy na gorze rowniez. ;-) Domalowalabym jakies wodorosty kolorowe czy jakas rafe koralowa tylko zeby urozmaicic i jeszcze bardziej ocieplic pokoik, no chyba ze naklejki maja duzo detali ? :-) efekt naprawde ladny

Mi sie podoba :) i wlasnie efekt plazy na gorze rowniez. ;-) Domalowalabym jakies wodorosty kolorowe czy jakas rafe koralowa tylko zeby urozmaicic i jeszcze bardziej ocieplic pokoik, no chyba ze naklejki maja duzo detali ? :-) efekt naprawde ladny
z tym poczekam na naklejki, bo tam są w zestawie jakieś wodorosty i troszkę koralowców.
Naklejki na ścianę RYBKI, MORZE, OCEAN!!! (709897267) - Aukcje internetowe Allegro
chyba będzie wzór 2 i 3 ale jeszcze do końca nie zdecydowałam

A my dziś wykleilismy pokój maluszka. Moim zdaniem wyszlo naprawde fajnie:

Załączniki

• IMG_0095.jpg
    IMG_0095.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 81
[...]

A gdzie reszta dziewczyn ????? hmmm....nie chcecie sie pochwalic swoimi pomyslami???? ;-)
ja bym sie chciala pochwalic, no ale... dopiero od czerwca jestesmy "na swoim" i powolutku dorabiamy sie jakichkolwiek mebli ;) no i do tej pory pokoik, ktory ma byc dla Mlodego, sluzy nam w zastepstwie szafy i innych mebli ;] tzn stoja w nim kartony z ubraniami, wyposazenie kuchenne, suszarka, deska do prasowania.....itp..... generalnie wszystko, z czym jeszcze nie wiemy co zrobic;] tak, ze na razie nie moge tam nic przyszykowac....
na sam poczatek Mlody bedzie mial lozeczko w naszej sypialni a dopiero na okolo pol roczku(tak mysle) moze uda nam sie wyszykowac mu wlasny pokoj ;]

reklama
Do góry