reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
Gosiu pokoiki wygladaja przeslicznie, kolorki bardzooo ladne, a na zywo napewno ladniej wygladaja ;-) Wogole fajnie masz, uwielbiam spady ;-)
Jezeli chodzi o meble to faktycznie maja te meble w naturalnym kolorku tez i sa to jedne z najtanszych mebli. Moze wykonanie nie jest najlepsze ale ja mam juz te meble ponad 2 lata i narazie sa w idealnym stanie, wiec napewno polecam
A czesto jest tak Gosiu ze w IKEI robia zreguly przy wyjsciach takie dzialy z rzeczami z jakims defektem np. sa odarte gdzies albo material przybrudzony, biora je najczesciej z tych mebli wystawionych na pokaz ale zreguly te wady sa niewidoczne a cena nieraz 50% nizsza niz normalnie. Ja tak kupilam swoja szafe i komode, do teraz szukam co jest z nimi nie tak.

Kilolku cyknij zdjecia jak tam ida postepy :-):-) albo juz efekt koncowy jutro :-) i zycze duzooooo zapalu dla meza hehe

Kilolku cyknij zdjecia jak tam ida postepy :-):-) albo juz efekt koncowy jutro :-) i zycze duzooooo zapalu dla meza hehe
juz nie duzo mu zostało. Potem robota dla mnie, bo ttrzeba te kolory połączyć równą linią, a to dla niego juz za duzę wyzwanie. Cykne jakąś fotę jak się chłopak do kibelka uda ;-)żeby nie widział, bo zaraz powie, że go znowu na forum obgaduję :tak:

Klaudia ciesze sie ze podobaja Ci sie moje pokoiki:-)teraz czekam na Twoj:-)co do tych mebli przecenionych w ikei to wiem u mnie tez jest taki dzial i wlasnie tam kupilismy o 100zl taniej komode dla Mai w ogole nie uszkodzona...moze uda mi sie dzis pojechac do ikei bo dawno nie bylam a lubie ten sklep:-)

Kilolek u mnie tez sie farba skonczyla w trakcie chodz powinna spokojnie starczyc i jeszcze zostac...i dawaj zdjecia tego pokoiku:-)moje tez sa male bo jeden ma 11m a drugi 10ale dla takich malych dzieci starczy..licze ze wybram w totka i dom sobie kupie:p

juz nie duzo mu zostało. Potem robota dla mnie, bo ttrzeba te kolory połączyć równą linią, a to dla niego juz za duzę wyzwanie. Cykne jakąś fotę jak się chłopak do kibelka uda ;-)żeby nie widział, bo zaraz powie, że go znowu na forum obgaduję :tak:

No to trzymam za slowo :-D:-)

Klaudia ciesze sie ze podobaja Ci sie moje pokoiki:-)teraz czekam na Twoj:-)co do tych mebli przecenionych w ikei to wiem u mnie tez jest taki dzial i wlasnie tam kupilismy o 100zl taniej komode dla Mai w ogole nie uszkodzona...moze uda mi sie dzis pojechac do ikei bo dawno nie bylam a lubie ten sklep:-)

Kilolek u mnie tez sie farba skonczyla w trakcie chodz powinna spokojnie starczyc i jeszcze zostac...i dawaj zdjecia tego pokoiku:-)moje tez sa male bo jeden ma 11m a drugi 10ale dla takich malych dzieci starczy..licze ze wybram w totka i dom sobie kupie:p

Gosiu przejade sie z Toba hehe bo ja uwielbiaaaaam IKEE :-) a co do wielkosci pokoikow Twoich dzieci to ciesz sie ze wogole maja swoje pokoiki, moja przyjaciolka ma kawalerke (niecale 30m) :dry::dry: musi zrezygnowac ze swojego ogromnego lozka (jej maz ma cos kolo 2m) i kupic jakas wersalke zeby wogole gdzies zmiescic lozeczko dla malego, nie wspominajac juz gdzie wsadzi jakas komode czy cos dla maluszka :dry: Oczywiscie nie moze nawet zrezygnowac z jakiegos pomieszczenia bo nawet typowej jadalni nie ma :dry: wspolczuje jej strasznie

I czekam na efekt koncowy Twoich pokoikow ;-)

A gdzie reszta dziewczyn ????? hmmm....nie chcecie sie pochwalic swoimi pomyslami???? ;-)

Klaudia oj nie wiem kiedy ten elekt koncowy bedzie mam nadzieje ze do pazdziernika:-)Naklejki chyba u Mai bedziemy naklejac jak juz podloga bedzie i jak bedzzie posprzatane...tak sobie mysle ze przeciez nie musze teraz od razu kupowac komody i szafy dla malego tylko starczy komoda na jakies pol roku a potem dokupie szafe...czy jak myslie lepiej odrazu kupic oba meble??

Klaudia oj nie wiem kiedy ten elekt koncowy bedzie mam nadzieje ze do pazdziernika:-)Naklejki chyba u Mai bedziemy naklejac jak juz podloga bedzie i jak bedzzie posprzatane...tak sobie mysle ze przeciez nie musze teraz od razu kupowac komody i szafy dla malego tylko starczy komoda na jakies pol roku a potem dokupie szafe...czy jak myslie lepiej odrazu kupic oba meble??

Ja mam i szafe i komode ale to dlatego ze mielismy jeszcze przed planowaniem maluszka, narazie mam zawalona jedna pelną szufladę ale musze rozlozyc ciuszki do drugiej i szafa tez juz pelna stoi. No i musisz pomyslec nad tym gdzie bedziesz trzymac pampersy, kosmetyki i inne pierdolki dla maluszka. Ja mam przewijak wiec problem z glowy. Mozesz kupic komode narazie a jak juz porozkladasz wszystkie rzeczy dla maluszka to bedziesz wiedziec czy Ci trzeba szafe czy nie ;-)

Wlasnie przyszly mi naklejki ktore zamawialam. Jestem troszke zawiedziona rozmiarem, bo sa dosc malutkie tzn jedno zwierzatko ma okolo 15cm. Ale ogolnie sa sliczne :) zdjecia niestety nie zrobie bo aparat sie nam zepsuł :dry: poprostu musze dalej szukac czegos co wypelni caly pokoik ;-)

Ja mam i szafe i komode ale to dlatego ze mielismy jeszcze przed planowaniem maluszka, narazie mam zawalona jedna pelną szufladę ale musze rozlozyc ciuszki do drugiej i szafa tez juz pelna stoi. No i musisz pomyslec nad tym gdzie bedziesz trzymac pampersy, kosmetyki i inne pierdolki dla maluszka. Ja mam przewijak wiec problem z glowy. Mozesz kupic komode narazie a jak juz porozkladasz wszystkie rzeczy dla maluszka to bedziesz wiedziec czy Ci trzeba szafe czy nie ;-)

no wlasnie pieluchy chyba pod lozeczkiem takie zapakowane a odpakowane chcialam trzymac razem z kosmetykami i przewijakiem dlatego chcialam kupic komode z przewijakiem ale ona strasznie podrozala:-( ja chcialam ta bo byla z przwijakiem IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja dzieci | LEKSVIK | Stól do przeijania/ szafka ale tj pisalam prawie 200zl poszla w gore:no: do tego byla jeszce szafa taka dzieciec a ale teraz na stronie nie moge jej znalezc??

Ostatnia edycja:
reklama
no wlasnie pieluchy chyba pod lozeczkiem takie zapakowane a odpakowane chcialam trzymac razem z kosmetykami i przewijakiem dlatego chcialam kupic komode z przewijakiem ale ona strasznie podrozala:-( ja chcialam ta bo byla z przwijakiem IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja dzieci | LEKSVIK | Stól do przeijania/ szafka ale tj pisalam prawie 200zl poszla w gore:no:
A może by ją tak na raty wziąć ? Nie wiem tylko z jakim bankiem Ikea współpracuje i jakie mają oprocentowanie :-(

Do góry