reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
Ula sliczny pokoik, bardzo mi sie podoba:tak:
kurde jak ja bym chciala, zeby wszystkie zabawki Kubusia byly w jego pokoju ale niestety sie nie da bo Mlodego pokoj jest u gory a salon na dole, w ktorym przebywamy wiekszosc dnia :( i jest taki kacik gdzie sa zabawki Kuby, a w swoim pokoju ma mebelki, lozeczko, fotelik, i kilka zabawek...

To my mamy wszystko na jednym poziomie i jedyne miejsce bez zabawek to wc:rofl2: a sprzątac możesz i na okrągło a i tak za 5 minut zabawki w magiczny sposób trafiają znów do salonu itd.

Ula ładny pokoik.

Ja nawet i bym chciała coś tam dziewczynom porobic w pokojach, ale jak sobie pomyślę że za pół roku może znowu będę gdzieś indziej mieszkac to się odechciewa...

To my mamy wszystko na jednym poziomie i jedyne miejsce bez zabawek to wc:rofl2: a sprzątac możesz i na okrągło a i tak za 5 minut zabawki w magiczny sposób trafiają znów do salonu itd.

Ula ładny pokoik.

Ja nawet i bym chciała coś tam dziewczynom porobic w pokojach, ale jak sobie pomyślę że za pół roku może znowu będę gdzieś indziej mieszkac to się odechciewa...
Gdzie się wybierasz za pół roku co??????
ja tez nie mam pokoju dla pawła, ma tylko swoje kąty w naszym wspolnym pokoju i jakos musimy żyć. Mąż ogląda mecz, komputery chodza, rybki maja swiatlo i filtr wlaczony a Pawel smacznie śpi w tym chaosie :p

chce kupic jakis stoliczek dla małego bo krzezsełko już mam:-)
myślałam o takim z Ikei zwykłym małym kwadratowym kiedyś były ,nie wiem czy są nadal bo mam daleko ...kurde ...

reklama
To jest chyba bez stelaża co? Bo te na stelażu są masakrycznie niewygodne.
A jeśli chodzi o to to składa sie z kilku części i nie będzie się rozjeżdżać? Do mnie nie przemawia...

A dlaczego chcecie koniecznie niskie na ziemii?

Do góry