reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

Korzystając z okazji, ze pokój Olinka uprzątnięty a tatuś zrobił nam kącik nauki malowania, czytania i pisania wstawiam fotki :-)

Zobacz załącznik 369634 Zobacz załącznik 369641 Zobacz załącznik 369639 Zobacz załącznik 369638 Zobacz załącznik 369642 Zobacz załącznik 369640 Zobacz załącznik 369637 Zobacz załącznik 369635
jeszcze dojdzie parę szczegołow, między innymi drewniane pojazdy na scianach, podobne do tych obok napisu oraz poleczki z ikea z serii mamut niebieska i zielona.

okno nadal nie ustrojone :-( szukam pomysłu i inspiracji :-D
pencil.png

Ula pieknie:-) a skad macie te niebieskie lampki na scianie co sa dwie i ten niebieski organizer na scianie obok stolika co wisi na takich smiesznych ogonkach pieska??:-)

reklama
Ostatnia edycja:
Ula sliczny pokoik, bardzo mi sie podoba:tak:
kurde jak ja bym chciala, zeby wszystkie zabawki Kubusia byly w jego pokoju ale niestety sie nie da bo Mlodego pokoj jest u gory a salon na dole, w ktorym przebywamy wiekszosc dnia :( i jest taki kacik gdzie sa zabawki Kuby, a w swoim pokoju ma mebelki, lozeczko, fotelik, i kilka zabawek...

Ula super to wyglada!!! pokazałam mojemu i szybka decyzja ze na dwa latka Marcela robimy mu taki stoliczek i organizer [jeszcze nie wiem jaki]. Super ze mojemu sie spodobała Wasza aranżacja bo kurcze obawiałam sie ze mój sie nie zgodzi - toż groszy to nie kosztuje niestety :( ale jak Ty to mówisz "mam zielone swiatło od męża" :D niom i podjarałam sie ehehehhe :D w sumie juz kiedys sie tutaj pytałam o opinie tych stolików i krzeseł i miałam pomysł zeby na wakacje mu zrobic ale odkładam to jeszcze o te pare m-cy bo mój mału to dzikus :(( niestety ale wszystko by fruwało, było potargane a krzesło słuzyło by tylko do wchodzenia na stół po którym by skakał :((( Ula a co do dekoracji okna to nie podoba ci sie takie puszyste frędzelki jak ma Aza? o cos takiego Bąbelki w oknach__150x160~~firany sznurkowe (1681710264) - Aukcje internetowe Allegro hmmmm trudno cos wymyslic na takie male okienko...albo zwykła firaneczka. Bo moim zdaniem zasłonka to za ciemna a firanki typu puchatek czy cars chyba odpadają........

Ula nie widzialam takich ogonkowych zawieszek w ikei ani takiego organizatora to chyba nowosc:-)super to wyglada..my mamy dla Kacpra czerwony stolik i niebieskie krzeselko jeszcze szyne i pojemniczki dokupimy no i te ogonki z organizatorem.

Mama mnie tez kusza te firanki dla dzieciakow aby kupic:-)ale u mnie "zielonego swiatla"jak narazie brak.

U mnie na ten organizer z ogonkami nie bedzie chyba miejsca juz na scianie :((( być moze kupie po prostu tą żabe długą i półeczki i te kubeczki. Najpierw postawie stolik i zobaczymy co dalej :D

Ula fajny pokoik

Ja chcę chłopakom zrobić kolorowe półeczki w pokojach ale książe miał mi przywieść płyty meblowe i nie po drodze mu grr

ana pokoik jest malutki 2,80 na 4,80 m wiec jest malutki, to tego jest wielki skos, ja mogę wejsc na polowę szerokosci bez schylania się, wiec taka troszkę norka się robi, dobrze ze mamy okno dachowe.
ja chcialam kupic inny stolik ale to koszt ponad 300 zł z krzesełkiem, mowilam Wam kiedys, podobają mi się wyroby ze stronki www.neju.pl
och wywalilo mi pol posta.........
z doswiadczenia teraz wiem ze ten stolik biały by sie nie sprawidził bo Oli juz po ikeowskim maluje.....moze kiedys kupię cos innego :)

Ogonki i organizer są w ofercie juz dawno :)

reling i kubeczki to groszowa sprawa, reling ok 5 zł kubeczki chyba 1,99 lub mniej
o mam:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30184446

ja teraz zrobilabym pokoj z motywem pirata, na allegro jest bardzo duzo dodatkow w tym temacie :)

Polecam stronkę LM inspiracje, tutaj mozna podejrzec jak inni robią pokoiki dla maluchów i się podeprzec tematem :)

Mama dzięki za linka z pomponami ale jakos tak....raczej nie, nie lubię makaronów, ale to moje zdanie :)

Bardzo miło ze się pokoik podoba :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ula - może jak już tak grzebiesz ... rzuciło Ci się w oczy - farby fluoroscencyjne i jakiś materiał, który można dać na ścianę jako tablica do pisania, gdzieś coś takiego widziałam, ale ....
Farby znalazłam na allegro, ale nie wiem czy do pokoju dzieci takie się nadają, bo w głowie mi kołacze zrobienie na suficie gwiazd ...

Do góry