reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
Gosiu, ten otwór z oknem(dobra nazwa hehe... ) ma 115 szerokości.

no jakos musialam to nazwac:p a link co dalas to wymiar 250cm szerokosci i to co masz na zdjeciu to 250cm??kurcze bo moje okna w dzieciakow maja 150cm caly otwor z oknem:p i nie wiem jaki rozmiar zamowic??
a nie placza sie te makaroniki?mozna to prac??

Ja ma ten rozmiar co na ukcji szeokośc 250 a wysokość 160. Co do prania to pisze, że można w woreczku. Co do plątania to przy rozpakowywaniu je rozplątywałam ale bez problemu.. Moja firanka wisi na szerokości 130 wiec Twoje byłyby ciut rzadziej ale tylko ciut :)))

Ja ma ten rozmiar co na ukcji szeokośc 250 a wysokość 160. Co do prania to pisze, że można w woreczku. Co do plątania to przy rozpakowywaniu je rozplątywałam ale bez problemu.. Moja firanka wisi na szerokości 130 wiec Twoje byłyby ciut rzadziej ale tylko ciut :)))

Asia ja mam troche inny uklad sciany bo okno jest pod skosami i nie wiem czy i jak ta firanka bedzie wygladac ale bardzo mi sie podobaja te makarony:-)

Załączniki

• P1190832.jpg
    P1190832.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 65
Wg mnie bedzie oki :))) Spróbuj, finansowo jest do wytrzymania ;))) Ja bym kupiła, do łóżeczka dla Mai by pasowało jak ulał ;)))

hehe ja chyba odczekam z mc i dopiero kupie bo moj M mnie z chaty wyrzuci za ciagle zakupy:p dla Mai oczywiscie rozowe a dla Kacpra widzialam zielono niebieskie i cos jeszcze..on ma zielono niebieski pokoj.

reklama
Do góry