reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kącik dla naszych pociech

Donia, ja robię dokładnie jak Ty. Jak coś to Nasi Panowie się zajmą posłaniem dla maleństwa:). Ja się trzymam terminu 28.01, wiec czasu troszkę mamy, prawda:)??

Ja też tak samo.
Oj jak bym chciała dociagnąć tej daty-prosze, proszę ,proszę:-D.

Mi te ochraniacze z IKEA kompletnie nie odpowiadają, na fotach takie ładniutkie, ale poza urodą wg mnie nie mają nic więcej, nawet cena do nich nie pasuje;-). W ogóle nie spełnią swojej funkcji po miesiącu czy dwóch, już się obsuwają, a jak maluszek zacznie się kręcić to będą zwinięte w rulon na samym dole. Miałam takie cieniutkie z Jakubem i myslałam że mnie coś trafi:no:. Wypadały smoczki z łóżeczka, mały sie obijał i deptał po nich nóżkami. Więc jednak zainwestuję w te grubsze może glucka albo podobne.

reklama
Alka - pięknyyyy ten obrazek, napatrzeć się nie mogę :-)
Oj j oj Franko będzie miał wszystko a nawet i więcej coś czuję, super! My też zaszaleliśmy a co! w końcu tak długo oczekiwany skarb to i musi mieć wszystko :-)

a oto co nam udało się zrobić...(jeszcze będą poprawki, i dojdą ozdoby)
Kwiatuszek kupił tata K :-) - pierwszy kwiatek dla naszej malutkiej.
Musimy się pozbyć tej ławy i foteli bo mi nie pasują i już nawet wiem kto by się ucieszył z takiego prezentu :-)
DSC03639.jpgDSC03628.jpgDSC03626.jpg

Malisa - w tym pokoju śpimy i z racji tego malutka będzie z nami, a za pół roku przeprowadzamy się do własnego mieszkania i będzie miała własny pokoik. Teraz też jeden pokój stoi pusty ale jakoś nie wyobrażam sobie aby mała spała sama, wole ją mieć na oku, pewnie i tak będę się ciągle na nią gapić :-)

Malisa - w tym pokoju śpimy i z racji tego malutka będzie z nami, a za pół roku przeprowadzamy się do własnego mieszkania i będzie miała własny pokoik. Teraz też jeden pokój stoi pusty ale jakoś nie wyobrażam sobie aby mała spała sama, wole ją mieć na oku, pewnie i tak będę się ciągle na nią gapić :-)

Przyznaje, ze sliczny pokoik :-) Ma w sobie taki urok :-)

reklama
Do góry