reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Już z nami - Kwietniowe Maleństwa !!!

Oj ciekawe co tam u Moniczki i jej córeczki ... Może nie czuje się najlepiej albo nie ma zabardzo czasu żeby do nas zajrzeć ... w każdym razie czekamy aż się pojawi ...bo chyba o nas nie zapomniała jeszcze;-)

reklama
ANUSIA GRATULUJE ŚLICZNEJ CÓRECZKI!!!!!!!!!!!!
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Czesc dziwczynki odzywam sie do was. U nas juz dobrze karmimy sie, calujemy przebieramy i kapiemy. Jedyne na co moge teraz ponarzekac to bol cycuszkow jak mala lapie pierwszy raz piers jak zaczynam karmienie. A tak to jest super. Fakt ze mam mame moja codzinnie to ona mnie karmi a ja Ale. Wiec jest fajnie. Bede sie starala do was zagladac jak najczesciej ale to juz nie jest takie proste jak w ciazy bylo :-D papapa buziaczki dla was od nas. A i male sprostowanie do listy mala Alicja wazyała 2960g wkradl sie bledzik. A goodzina porodu to 9:10. Gratulacje dla Anusii corci chyba tez Alicji jak i moja??

Moniczko dziękujemy za wieści....super że jest wszystko ok, a cycuszki niedługo przestaną boleć....Ty to teraz marcóweczka jesteś hihihihi:-D

MONICZKO ciesze się że dajesz sobie rade i że wszytsko ok ... a cycuszki przestaną boleć tak jak Kasirka mówi ...Buziaczki dla Aluni ... ;-)

Witaj Monika! Milo ze do nas zajrzalas:-) . Napewno nie masz czasu tak jak wczesniej ale to zrozumiale. Twoja mala Ala potrzebuje mamy wiec to jej musisz teraz poswiecac najwiecej czasu. Niech rosnie duza i zdrowutka no i twoje piersi zeby za mocno nie bolaly:tak: ! Pozdrawiam serdecznie!

reklama
Ehhh no tak:-) dobrze, że wogóle masz czas Moniczko żeby usiaść przed komputerem i to mnie pociesza bo wszyscy mnie straszą, że jak się urodzi dziecko to dom wygląda przez pierwsze dni jakby przeszło przez niego tornado a ja będę wyglądać jak czarownica, bo nie będę mogła nawet spoojnie umyć zębów. Mam nadzieję, że to tylko takie gadanie i raczej kwestia zorganizowania. Oczywiście wiem, że nie ja i mój makijaż będą najważniejsze, tylko dzidziuś, ale mam nadzieję, że nie będzie tak źle;-)

Do góry