reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Już z nami - Kwietniowe Maleństwa !!!

OK, MADZIALLENKA - jak wolisz.....:-) ja tylko myslalam ze to bedzie lista wg kolejnosci rozdwajania.....bo tak byloby przejrzysciej.....liste z terminami juz mamy, a i tak wg tych terminow raczej nie bedziemy rodzic...;-)

reklama
SAMI hehe jakoś nie ma chętnej ... chyba musimy poczekac aż zacznie się samo dziać hehe no chyba kochana że ty sie piszesz ?? ;-) Bo ja to tam poczekam aż się coś zacznie hehe ;-)

aneta ale madzialenka moze ta liste poprawiac tak ze z poczatku beda rozdwojone a potem kolejka oczekujaca :laugh2:
tak wiec madzialenka moze monike z kolejki oczekujacej wymarzesz skoro jest juz wpisana 2 razy?
mi sie podoba tak jak jest bo wiadomo kto juz urodzil a kto nastepny do golenia ...

Ach:-) to jeszcze tutaj napiszę:rofl: bo tam na liście nie ma mojego terminu. Ja wg. planu mam się rozdwajać 11 kwietnia:biggrin2:

No dziewczynki lista poprawione!!!!
Anetko właśnie tak jak M_ktosia myślałam żeby były najpierw rozdwojone kwietnióweczki a później nastęne terminami i będzie się przetasowywać po kolei. Wiesz, jak się zacznie robić naprwdę gorąco :) - a wszystko na to wskazuje - to nie wiem czy nadążę z wpisywaniem :), a tak mamy szablonik!!!

Madziallenka jeżeli moge się wtrącić - a może jak urodzi się dziewczynka to wpisywać na różowo a jak chłopczyk to na niebiesko. :-) wtedy fajnie by było widać ile chłopczyków a ile dziewczynek.

Madzialenka - super! o czymś takim właśnie myślałam. A kto to będzie uzupełniał jak ty będziesz na porodówce?

reklama
Hehehe MADZIALLENKA - wlasnie o to chodzi zeby rozdwojone byly na poczatku...:-D no cool lista juz jest, teraz czekamy tylko na nastepne dzieciatko :-)
Mysle ze tem pomysl SAMI z kolorkami jest bardzo dobry...:-)

Do góry