reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Już z nami - Kwietniowe Maleństwa !!!

Moniko - fajnie,że u Was wszystko w porządeczku:-)
buziaki dla małej Aluni
...a i cycuchy przestaną kiedyś boleć:-)

reklama
MONICZKA - super, ze udalo Ci sie zajrzec :-) Ciesze sie, ze sobie radzisz doskonale. No i zycze zeby bole piersi sobie poszly, pewnie sie przyzwyczaja...;-) Buziaczki dla Ciebie i Aluni :-)

Monika,
łącze się z Tobą w bólu:-( . Moje cycuchy tez bolą. Najgorszy jest ten pierwszy moment zanim mała się porządnie zassie. Potem juz da sie wytrzymać.
A tak wogóle to jeszcze raz gratuluję córci Alicji:-D . Prawda, że to piekne imie:tak: . Jak dobrze kojarzę to któraś z dziewczyn też myslała jeszcze żeby swojej córci tak dac na imie.

Moniczko k w-gratulacje z narodzin corci bo nie mialam okazji zeby ci pogratulowac:-D Wiesz urodzilas corcie dokladnie o tej godz. co ja mojego synka 9.10

TERAZ CZEKAMY NA PIERWSZEGO KWIETNIOWEGO CHŁOPCZYKA :-) !! BO JUŻ DWIE DZIEWUSZKI NAM SIĘ Z BRZUSZQW UWOLNIŁY :-) ...

A wcale bym się nie obraziła jakby mój chłopczyk zechciał się ze mnie wydostać ;-) ale on to uparciuch hehe więc moge pomażyć hehe znajac zycie będą musieli go siłą ze mnie wyciagać po terminie :cool2:

reklama
A teraz Was zaskoczę :-D
Dostałam smska od SAMI:
"O godz. 11:00 rano urodziłam ślicznego syneczka. Waży 3830 g i ma 54 cm (37 tydz. 3 dzień). Jestem najszczęśliwsza na swiecie. Właśnie ładnie ssie sobie cyca. Kocham go."

Ja normalnie jestem w szoooooku, jeszcze wieczorkiem sobie z nią rozmawiałąm na BB o wagach naszych dzieciaczków :-D :-D

SAMI - serdeczne, ogromne gratulacje, chyba szybko poszło ;-) Bardzo się cieszę :-)

Do góry