No u nas nie byłoby szansy wcisnąć trzeciego fotelika. Jak musiałam jechać z moimi w tyłu wciśnięta pomiędzy 2, to myślałam, że ... ;-) Mamootku, oby Wam się udało. Kurcze, teraz to juz problemy logistyczno/techniczne jak ma się 3 ;-)
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
moj brat ma mondeo tez kombi...musze zobaczyc czy u niego sie zmiesci :-)
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Mamootku, a Wojtek jeszcze za mały na samą podstawkę? Wiem, że z tym nie ma co się spieszyć, jeśli dziecko nawet ma odpowiedni wzrost i wagę a jeszcze się mieści w foteliku, ale zawsze to mniej miejsca wszerz zajmuje.
My mamy forda focusa, i jazda między dwona ramatti venus na odcinku około 10 km była wysoce niekomfortowa- ale w zasadzie tyłek się zmieścił, dokuczał brak miejsca na ramiona, więc może jednak fotelik-nosidełko uda Wam się zmieścić, wasze auto chyba większe od naszego, a jak dzidzia już bedzie się przesiadać do większego fotelika, to Wojtek raczej na pewno dorośnie do podstawki.
Kasiu, Rusia chyba miała na myśli MC dla niemowlaczków :-)
My mamy forda focusa, i jazda między dwona ramatti venus na odcinku około 10 km była wysoce niekomfortowa- ale w zasadzie tyłek się zmieścił, dokuczał brak miejsca na ramiona, więc może jednak fotelik-nosidełko uda Wam się zmieścić, wasze auto chyba większe od naszego, a jak dzidzia już bedzie się przesiadać do większego fotelika, to Wojtek raczej na pewno dorośnie do podstawki.
Kasiu, Rusia chyba miała na myśli MC dla niemowlaczków :-)
Mondeo może byc szersze od naszej Meganki. Nie wiem.
Ja kieds wracałam z Mazur między chłopcami i było niewygodnie, ale do przeżycia.
Jeśli chodzi o przesiadanie się na samą podstawę fotelika, to dobrze wydawało mi się, że nie ma się co z tym spieszyć. Po prostu w pełnym foteliku jest bezpieczniej. Conieco o tym jest pod tym linkiem.
fotelik.info :: Foteliki samochodowe dla dzieci w wieku 4-12 lat -
Ja kieds wracałam z Mazur między chłopcami i było niewygodnie, ale do przeżycia.
Jeśli chodzi o przesiadanie się na samą podstawę fotelika, to dobrze wydawało mi się, że nie ma się co z tym spieszyć. Po prostu w pełnym foteliku jest bezpieczniej. Conieco o tym jest pod tym linkiem.
fotelik.info :: Foteliki samochodowe dla dzieci w wieku 4-12 lat -
reklama