reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jeremi 29 tydzien , 1590g

monia pozwole sobie przytoczyc słowa Franiowej odnosnie palucha :)

dziecko pełzajac powinno inicjowac ruch z palucha. To b wazne dla pracy całej stopy, wykształcania się łuku stopy, pracy wszystkich mięśni itd. krótko mówiąc przy pełzaniu ruch musi iść z palucha. Jesli tak jest to suuuper. jesli nie, trzeba koniecznie pokazać rehab.

reklama
Do niedawna jęczałam Wam ze Jeremek nie siedzi, nie wkłada stópek do buzi ....ach jaka ja głupia i niecierpliwa
Mój najmłodszy synuś leżąc po południu na macie(zdjęłam mu na chwilke rajstopki) patrzac mi prosto w oczy pokazowo wsadził sobie dużego palucha od nogi wprost do buzi i juz biegłam po aparat jak mały złosliwiec wyszczerzył do mnie bezzebne dziasełka i tym samym stópka wróciła na swoje miejsce... ucieszyłam sie jakbym trafiła szóstkę
Nie wspomne juz o nagłym znikaniu Jeremka ... nie raczkuje brzdąc jeszcze, próbuje nieudolnie pełzac ale z taka wprawa przewraca sie z plecków na brzuch i odwrotnie, ze tym sposobem potrafi mi wędrowac po całej podłodze... SZCZĘŚLIWA JESTEM !

09.01.2012 (4).jpg09.01.2012 (7).jpgIMAG0692.jpg

Ostatnia edycja:
Pięknie Jeremek:-) Nie zdązysz sie obejrzec,a będzie juz raczkował:tak:
I nie badz mama taka niecierpliwa!Na wszystko przychodzi odpowiednia pora,nawet na
włozenie duzego palucha od nogi do buzi:-)
Słodkie te Twoje dzieciaki!!!
I bardzo podobni do siebie:tak:;-)

Ale cudownie!!!
Asiu, kochana, ciesze się jak niewiemco!!!
Fantastycznie wieści!!
I nie "glupia", tylko nie "głupia" prosze!! Wot troskliwa, martwiąca się matka:)
Super:)

Asiu super!!!:-) Teraz to mam nadzieję że poleci lawinowo :tak: Ani się obejrzysz a będzie sam siadać i raczkować.
Jeremku rób więcej takich niespodzianek. Zobacz jaka mamusia jest szczęśliwa :-)

reklama
Do góry