reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

JEDZONKO !!!

A Ty wiesz ze jutro bede u rodzicow :-p:-p:-p:-p
Szkoda ze Maja przeziebiona i Darek nie mogl dostac wolnego poniedzialku bo bym Cie zaskoczyla :-p:-p:-p:-p:-p

O znow stukaja za sciana pewnie zaraz Mloda sie obudzi. A nalesniki nie wiem kto upiecze jak wstanie nie wyspana. :baffled::baffled::baffled:

reklama
Asiun chyba sie nudzisz w tej pracy :-D:-D:-D:-D:-D
Wiesz jak Maja ma dobry humor to nawet ziemniaki obierze, zrobi zupe, ciasto upiecze ..................ale w piaskownicy :tak::tak::tak:

Joaśka nie wiem :confused: Ja nie mam piekarnika tylko prodiż - temperatura jedyna słuszna a sprawdzam tak po 40 minutach po raz pierwszy wykałaczką czy nie surowe.
Więc musisz się zdać na fantazję! Ale to banalne ciasto więc na pewno będzie dobrze :tak:

Robię :)
Ciekawe, czy mi wyjdzie, bo tym razem jest nieparzysty :-p

Edit:
Wyszło i jest pycha!
Piekłam ok godziny w ok 200 st :)

:)

Mąż chce spędzić Wielkanoc w domu. Właśnie zabieram się za szukanie przepisów na święta.
Jak macie coś super ekstra i w dodatku mało pracochłonne, to uśmiecham się do Was po przepis :-)

Bo dla mnie Wielkanoc, to głównie jajka i biały barszcz/żurek z białą kiełbasą.
No ale przecież nie będziemy tylko tego jedli, tym bardziej, że ten większy fusyt białej kiełbasy nie lubi :szok:

jak wielkanoc to piernik ... postaram sie poszukac przepisu na prosty piernik w swoich zasobach ...
a jezeli chodzi o konkrety to u mojej mamy co roku sa kotleciki rybne bo tylko to moj michal na oba swieta jada ... no i jesczze ryba po grecku ...

:)

Mąż chce spędzić Wielkanoc w domu. Właśnie zabieram się za szukanie przepisów na święta.
Jak macie coś super ekstra i w dodatku mało pracochłonne, to uśmiecham się do Was po przepis :-)

Ode mnie możesz dostać co najwyżej przepis na jajka na twardo;-) Ale zapewniam, że to jest naprawdę mało pracochłonne:-)

reklama
Do góry