reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

JEDZONKO !!!

a ja dzisiaj zrobiłam pulpety w sosie smietanowo pomidorowym zapiekane z brukselka i serem:-) Kurczaki jadam tylko ja i Antonio, moj maz twierdzi ze kurczak to nie mięso.... no cuż....

reklama
tak, tak - popieram prosbe woloszki .... moze niektorym jakis przepis wydaje sie oczywisty ... ale nie dla mnie :) wiec poprosimy o przepis na puplety i zapiekanke makaronowa :)
potrawa z bananami to nie dla mnie ... banany tylko na surowa ... zadna inna ich postac nie jest akceptowalna w naszej rodzinie ... (no moza poza deserkami kamilki :) )

poza tym proponuje zalozyc nowy watek na ktory bedziemy kopiowac same przepisy z tego ... bedzie latwiej znalezc cos potem :)

Juz temacik jest,zaraz powklejam tam przepisy z tad.Teraz tam tylko przepisy a tu mozna komentowac hehe.Calkiem jak w galerii i komentarzach.Bo o jedzonku tez trzeba rozmawiac:-D

No i uciekam doszlam tylko do polowy 5 str.Ale potem zrobie reszte chyba,ze ktos ma czas to zapraszam do kopiowania.ja spadam bo Victor juz sie nudzi:-)

No i gotowe,wszystkie przepisy w oddzielnym watku.
Rybciu
dzieki za pomoc:-)
Woloszki jak te kotlety hawajskie??I czy robilas juz paczki moze??

reklama
Vici kotlety Darkowi smakowaly. Ja dalam tylko po jednym krazku na kotleta a moglam dac wiecej bo jeszcze mialam miejsce. Ale Darek powiedzial ze dobre i ze cos innego, a sprobowalby powiedziec ze nie dobre to by nic nie dostal, wiec jemu zawsze smakuje hehehehehe. Dzis robie kurczak z bananami.
Paczkow nie robilam bo nie mialam kiedy, chcialam w weekend ale wzialismy sie za przemeblowanie.

Do góry