reklama
tak, tak - popieram prosbe woloszki .... moze niektorym jakis przepis wydaje sie oczywisty ... ale nie dla mnie wiec poprosimy o przepis na puplety i zapiekanke makaronowa
potrawa z bananami to nie dla mnie ... banany tylko na surowa ... zadna inna ich postac nie jest akceptowalna w naszej rodzinie ... (no moza poza deserkami kamilki )
poza tym proponuje zalozyc nowy watek na ktory bedziemy kopiowac same przepisy z tego ... bedzie latwiej znalezc cos potem
potrawa z bananami to nie dla mnie ... banany tylko na surowa ... zadna inna ich postac nie jest akceptowalna w naszej rodzinie ... (no moza poza deserkami kamilki )
poza tym proponuje zalozyc nowy watek na ktory bedziemy kopiowac same przepisy z tego ... bedzie latwiej znalezc cos potem
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Juz temacik jest,zaraz powklejam tam przepisy z tad.Teraz tam tylko przepisy a tu mozna komentowac hehe.Calkiem jak w galerii i komentarzach.Bo o jedzonku tez trzeba rozmawiac
vici
No i uciekam doszlam tylko do polowy 5 str.Ale potem zrobie reszte chyba,ze ktos ma czas to zapraszam do kopiowania.ja spadam bo Victor juz sie nudzi:-)
Rybcia_21
Fanka BB :)
Ok idziu zaraz wrzucę przepis na nowy wątek na zapiekankę makaronową
vici
No i gotowe,wszystkie przepisy w oddzielnym watku.
Rybciu dzieki za pomoc:-)
Woloszki jak te kotlety hawajskie??I czy robilas juz paczki moze??
Rybciu dzieki za pomoc:-)
Woloszki jak te kotlety hawajskie??I czy robilas juz paczki moze??
Rybcia_21
Fanka BB :)
proszę bardzo vici miałam chwilkę to przekopiowałam
reklama
Vici kotlety Darkowi smakowaly. Ja dalam tylko po jednym krazku na kotleta a moglam dac wiecej bo jeszcze mialam miejsce. Ale Darek powiedzial ze dobre i ze cos innego, a sprobowalby powiedziec ze nie dobre to by nic nie dostal, wiec jemu zawsze smakuje hehehehehe. Dzis robie kurczak z bananami.
Paczkow nie robilam bo nie mialam kiedy, chcialam w weekend ale wzialismy sie za przemeblowanie.
Paczkow nie robilam bo nie mialam kiedy, chcialam w weekend ale wzialismy sie za przemeblowanie.
Podziel się: