reklama
O widzisz! Dzięki!
Ciekawe czemu wydawało mi się, że babkę ziemniaczaną robi się z już ugotowanych kartofli.
Zawsze twierdziłam, że lenistwo matką wynalazku, nie mogło być, że tylko ja na to wpadłam
woloszki - ekstra to wygląda. Mimo, że po śniadaniu, to pociekła mi ślinka
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Woloszki mniamusnie wyglada
A ja polecam dla leniwych nie majacych sokowirowki ale za to majacych malakser:najpierw ziemniaki zetrzec na duzej tarce a potem w blenderze(albo nakladka do koktaili tez sie super spisuje) rozdrobnic do konca i brak obtartych plackow.Co prawda wiecej mycia ale jaka oszczednosc paluchownawet meza heheheheh.
A ja polecam dla leniwych nie majacych sokowirowki ale za to majacych malakser:najpierw ziemniaki zetrzec na duzej tarce a potem w blenderze(albo nakladka do koktaili tez sie super spisuje) rozdrobnic do konca i brak obtartych plackow.Co prawda wiecej mycia ale jaka oszczednosc paluchownawet meza heheheheh.
vici
Ja prubowalam i na grubych i na cienkich ale jednak najlepsze sa z miazgi:yes.przynajmniej dla nas
PLackow nic nie zostalo bo jeszcze przyszla kolezanka z synem i maly jak sprobowal to bardzo mu smakowaly
A dzis robie z przepisu Vici schabowe ala Hawaje z ryzem tylko nie mam pomyslu na dodatek, moze reszte ananasa skroje mam jakas kukurydze hmmmm NO ale obiecalam maksowi ze mu zrobie galaretke z ananasem, wiec pewnie pozre mi calego ananasa.
A jutro robie piers z kurczaka z curry i bananami. Juz dawno sie na niego napalilam i chyba jutro zrobie.
A dzis robie z przepisu Vici schabowe ala Hawaje z ryzem tylko nie mam pomyslu na dodatek, moze reszte ananasa skroje mam jakas kukurydze hmmmm NO ale obiecalam maksowi ze mu zrobie galaretke z ananasem, wiec pewnie pozre mi calego ananasa.
A jutro robie piers z kurczaka z curry i bananami. Juz dawno sie na niego napalilam i chyba jutro zrobie.
vici
U nas juz kurczak z bananami nie wchodzi mezowi:-(a mi za to tak i robie wieksza porcje i mroze dla siebie:-)
A placki dzis robilam i nie podeszly namnie ma to jak smietana i cukier do plackow
A placki dzis robilam i nie podeszly namnie ma to jak smietana i cukier do plackow
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
A ja dziś na obiad robiłam zapiekanke z makaronu
Podziel się: