reklama
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
te cycki w porach są rewelacyjne!!!!!po prostu palce lizać!!!!
no i ja tez wczoraj zrobiłam. Aż mi teraz ślinka leci na klawiaturę Pycha!!!
Znam te piersi na porach, u mnie też się zajadają jak to robię na obiad!!Lubię też piersi w zupie cebulowej a w ogóle to podsyłam link, świetne przepisy, opinie i zdjęcia, wiele już przeze mnie wypróbowanych , naprawdę warto;-)
Wielkie Żarcie - Gotowanie jest łatwe
Wielkie Żarcie - Gotowanie jest łatwe
wow nie slyszalam -trzeba bedzie wyprobowac;-)U nas sie sprawdzaja najbardziej salatka gyros i curry...
jesli chodzi o salatke to np kukurydza ,groszek ,jajka pokrojone w kostke, pietruszka posiekana pieprz sol majonez pychotkaaaaaa
mam na szube.sałatka z śledziem marchwią ziemniakami cebulka jajka i majonezem.Macie jakieś sprawdzone ,dobre przepisy na sałatki?
skład
2 ziemniaki
2 marchewki
1 cebula
2-3jajka
2 płaty śledzi solonych
sól
pieprz
majonez
ziemniaki marchew i jajka ugotować.Na jajowatym talerzu położyć pokrojone wcześniej w kostke śledzie na śliedzie ułożyć pokrojoną w kostke cebulę.Polać oliwą tak aby wszystko było zamoczone popieprzyć to.Następnie tarką do warzyw utrzeć ugotowane ziemniaki i po solić je.Na ziemniaki zetrzeć wcześniej ugotowaną marchew.Na całość łyżką stołową rozsmarować majonez i na to utrzeć jajka.GOTOWE
jeśli macie jakieś pytania piszcie
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Princi wrzucaj te przepisy...)
Moniczkaleg83
Fanka BB :)
Dziewczyny cycki w piekarniku ;-);-);-) Takiego mi smaka narobiłyście, że chyba niedługo pocieszę się 5 z przodu wagi A mam pytanie przykrywacie te cycy, czy tak bez "stanika" w solarium ;-)??
reklama
enka75
mamuśka :)
dziewczyny dla tych co lubią smaki cos na szybko:
mix sałat 1 opakowanie ( na dwie osoby maaax)
1 pies z kurczaka albo dowolny kawłek mięsa np kawałek schabu plaster lub dwa
sok z cytryny
sól
pieprz
chili
musztarda ostra np rosyjska
miód
sałatę umyć zostawić
mięso pokroić w paski wsadzić do miski dodac trochę soli, chili usmażyć
sałatę skropić sokiem z cytryny połozycc na talez na sałacie mięsko
teraz sos- 1:1 łyżka musztardy do łyżki miodu , dobrze rozmieszać na jednolita masę polać sosem wszytsko
czas około 10 minut
smacznego
mix sałat 1 opakowanie ( na dwie osoby maaax)
1 pies z kurczaka albo dowolny kawłek mięsa np kawałek schabu plaster lub dwa
sok z cytryny
sól
pieprz
chili
musztarda ostra np rosyjska
miód
sałatę umyć zostawić
mięso pokroić w paski wsadzić do miski dodac trochę soli, chili usmażyć
sałatę skropić sokiem z cytryny połozycc na talez na sałacie mięsko
teraz sos- 1:1 łyżka musztardy do łyżki miodu , dobrze rozmieszać na jednolita masę polać sosem wszytsko
czas około 10 minut
smacznego