reklama
.Aguśka.
Zaciekawiona BB
Ja też właściwie jem wszystko. Poza masłem, Masło Dorotke wysypuje. No i coli niestety nie moge, bo nie śpi po niej, Ale aż tak mi do zycia ni ejest potrzebna. Ale ostatnio to piwo grzane za mna tak chodzi. Narazie sie opanowuje ale już sobie próbuje wyliczyć kiedy mala najdłużej śpi i wtedy się napije.
Tyle że ja sie nie mogę opanowąć zeby zjeść coś troszkę. Kapuśniaku to cały talerz. Wiec z bigosem i z pierogami z kapustą i grzybami pewnie też tak bedzie.
Tyle że ja sie nie mogę opanowąć zeby zjeść coś troszkę. Kapuśniaku to cały talerz. Wiec z bigosem i z pierogami z kapustą i grzybami pewnie też tak bedzie.
henrietta5
Fanka BB :)
oj pamiętam jak narobiłyście mi na bb smaka na cole i leciałam wieczorem do sklepu
Magdalena0713
Z tą Colą to była istna paranoja Jak do pracy szłam, to litrowa Cola pod pachą i mogę zaczynać dzień A M się śmiał, że co wyczytam na BB, to zaraz mam na ten produkt istną faze...oj pamiętam jak narobiłyście mi na bb smaka na cole i leciałam wieczorem do sklepu
Ja też ścisłą dietę trzymałam przez miesic tylko rosół i mięso gotowane, kanapki z drobiową wędliną a póżniej zaczęłam wprowadzać jadłąm pizze ucztę serową i spoko nic nie było oczywiście bez sosu, pomidorka troszkę bo pózniej lekarka powiedziała że pomidory o tej porze roku są nic nie warte zastąpiłam papryką ostatnio byłą pieczarkowa i super nic się małej nie działo kapsuty nie ruszę ciaqstka bez czekolady bo chyba małej to przeszkadza, zrezygnuje ze śledzi sałatek bo majonez jestem świeżą mamą i się boję bo mała miała problemy z brzuszkiem, ale już naprawdę dużo jem bo mi nawet ciężko było się przełamać na mięso smażone a w tej chwili jem głónie takie i małą jest happy.
henrietta5
laseczki zrobiłam tiramisu i nie mogę sie od niego oderwać - chyba znowu poleci jakiś kilogramik w górę , ale od jutra zaczynam ćwiczenia więc może będzie dobrze
Magdalena0713
laseczki zrobiłam tiramisu i nie mogę sie od niego oderwać - chyba znowu poleci jakiś kilogramik w górę , ale od jutra zaczynam ćwiczenia więc może będzie dobrze
Ja wczoraj upiekłam ciasteczka i kilka rogalików z nadzieniem różanym Mniam mniam
Ale tiramisu jeszcze nigdy nie robiłam... Może uchylisz rąbka tajemnicy? ;-)
a ja często robię deser "a'la tiramisu", dosłownie robi sie w 5 minut- kupuję gotowy krem tiramisu, miksuję go z mlekiem
do pucharków wkładam biszkopty namoczone w kawie rozpuszczalnej z alkoholem (kupuję zazwyczaj likier tiramisu), na biszkopty nakładam krem i posypuję ciemnym gorzkim kakao!
i gotowe!
rewelacja! goscie zawsze zachwalają a robi sie naprawde w 3 minutki
a ja wczoraj robiłam sałatkę:
kapusta pekińska, wędzony kurczak (zastąpiłam boczkiem chudnym wędzonym), kukurydza, ananas (połowa puszki), małe opakowanie rodzynek (namoczone we wrzątku) i majonez do smaku.
pychota!!!!!
do pucharków wkładam biszkopty namoczone w kawie rozpuszczalnej z alkoholem (kupuję zazwyczaj likier tiramisu), na biszkopty nakładam krem i posypuję ciemnym gorzkim kakao!
i gotowe!
rewelacja! goscie zawsze zachwalają a robi sie naprawde w 3 minutki
a ja wczoraj robiłam sałatkę:
kapusta pekińska, wędzony kurczak (zastąpiłam boczkiem chudnym wędzonym), kukurydza, ananas (połowa puszki), małe opakowanie rodzynek (namoczone we wrzątku) i majonez do smaku.
pychota!!!!!
Ostatnia edycja:
henrietta5
Magdalena obiecuję,że jutro siądę o napiszę przepis, teraz niestety mały sie budzi co chwilę i nie dam rady
reklama
Magdalena0713
Nie spiesz się Henrietko, bo u nas zaczął się sajgon pt. ZĄBKOWANIE
I maluch jest tak megaśnie marudny, a dziś popołudniu tak strasznie płakał, że już obdzwoniłam mamę, siostrę i dzieciate koleżanki, żeby zapytać jak mogę mu pomóc na te dziąsełka... Więc w najbliższym czasie nie grozi beztroski pobyt w kuchni... :-(
I maluch jest tak megaśnie marudny, a dziś popołudniu tak strasznie płakał, że już obdzwoniłam mamę, siostrę i dzieciate koleżanki, żeby zapytać jak mogę mu pomóc na te dziąsełka... Więc w najbliższym czasie nie grozi beztroski pobyt w kuchni... :-(